• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Яловичина - Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина; М’ясо (печінка яловича заморожена) - Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина; Свинина - Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина; Курятина (філе) - Код ДК 021:2015:15112130-6 Курятина; Курятина (окорок) - Код ДК 021:2015:15112130-6 Курятина)

Завершена

672 300.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 361.50 UAH
Період уточнення: 10.12.2020 15:58 - 25.12.2020 00:00
Відповідь надана

Вимоги HACCP

Номер: 3c531fba451d4ef7850a7a9bdea363d6
Дата опублікування: 14.12.2020 15:44
Опис: Доброго дня) за вимогами тендерної документації потрібно подати скан-копії оригіналів актів Держпродспожив служби, складені за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах HACCP) учасник, який не є виробником товару, може подати акти видані, на ім'я виробника товару?
Відповідь: Доброго дня. Учасник повинен надати протокол та/або експертний висновок виданий на ім’я учасника, або на ім’я виробника.
Дата відповіді: 14.12.2020 17:17