• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

молочні та кисломолочні продукти (заявка 21965)

Завершена

1 481 100.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 7 405.50 UAH
Період уточнення: 17.11.2020 14:05 - 01.12.2020 15:00
Відповідь надана

Технічні вимоги

Номер: 6f1b1f544a8f49eaaecc725a2053242e
Дата опублікування: 19.11.2020 14:11
Опис: Доброго дня Шановний замовник, чи будете брати до уваги йогурт жирністю 3,2% фасований по 450гр в плівку?
Відповідь: Доброго дня, шановний Учасник! Йогурт фасовкою 450 гр.в плівку та жирністю 3,2 % буде розглядатися при дотриманні вказаного об'єму, а саме 900 літрів продукту, тобто 2000 шт. по 450 гр.
Дата відповіді: 20.11.2020 13:37
Відповідь надана

Вимоги до товару

Номер: 1a79579cfca2449faaf7003aae5060ce
Дата опублікування: 18.11.2020 09:57
Опис: Доброго дня! Шановний замовник, в тендерній документації вимагається ряжанка 2,5% фасована у плівку чи тверду упаковку не менше 500 грам. Чи будете Ви розглядати пропозицію стосовно ряжанки фасованої у тверду упаковку (полістероловий стаканчик) вагою 350 грам та жирністю 4%, якщо така ряжанка має сертифікат натуральності виданий акредитованим органом оцінювання, а також всі необхідні документи, що підтверджують якість та безпеку цього продукту?
Відповідь: Добрий день, шановний Учасник! Дана пропозиція з фасовкою у 350 гр. та жирністю 4 % буде розглядатися, якщо буде враховано об'єм поставки, тому що зазначена кількість товару була розрахована виходячи з фасовки 500 гр. Враховуючи вищезазначене, кількісний показник збільшиться до 4942 шт.
Дата відповіді: 18.11.2020 16:22
Відповідь надана

Технічні вимоги

Номер: c24202b671924f96abfd9eb72f75b481
Дата опублікування: 17.11.2020 14:18
Опис: Шановний Замовнику! Якої жирності вам необхідно масло вершкове, 72,5% чи від 73%? Дякую?
Відповідь: Добрий день, шановний Учасник! Відповідно до вимог інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затверджених Наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров я України (17.04.2006 № 298/227) п.4.14 Масло вершкове необхідно використовувати жирністю не нижче 72,5 %. Дякуємо за запитання. Відповідні зміни внесено до Додатку № 2 до Конкурсної документації.
Дата відповіді: 17.11.2020 15:07