• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

крупи

Завершена

65 700.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 330.00 UAH
Період уточнення: 22.03.2017 10:09 - 27.03.2017 17:00
Без відповіді

Умови закупівлі

Номер: 7404ea2e4e814a60b0ea2d293106dd58
Дата опублікування: 27.03.2017 15:51
Опис: Доброго дня! У Вас в Тендерній документації є вимога щодо надання санітарних паспортів на трансопртні засоби. На даний час Управління Держпродспоживслужби у м. Харкові не видає санітарні паспорти, мотивуючи такі дії тим, що санітарні паспорти не передбачені ЗУ "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", зокрема, ст. Стаття 44. Гігієнічні вимоги до транспортних засобів 1. Оператори ринку використовують лише транспортні засоби, що відповідають таким вимогам: 1) транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення харчових продуктів, є чистими, утримуються у належному стані, що забезпечує захист харчових продуктів від забруднення, та мають таку конструкцію, що забезпечує результативне чищення та/або дезінфекцію; 2) якщо використання транспортних засобів та/або контейнерів для перевезення нехарчових продуктів може призвести до забруднення харчового продукту, для перевезення якого вони можуть потім застосовуватися, вони використовуються тільки для перевезення харчових продуктів; 3) у разі одночасного використання транспортних засобів та/або контейнерів для перевезення харчових та нехарчових продуктів або у разі одночасного перевезення різних харчових продуктів забезпечується таке розділення продуктів, що унеможливлює їх забруднення. Для уникнення ризику забруднення забезпечується результативне очищення зазначених транспортних засобів та/або контейнерів перед кожним наступним завантаженням; 4) перевезення рідких, гранульованих, порошкових харчових продуктів здійснюється в ємностях та/або контейнерах/танкерах, передбачених для перевезення тільки харчових продуктів. Зазначені ємності та/або контейнери/танкери чітко промарковані державною мовою, що вказує на їх використання виключно для перевезення харчових продуктів, або мають маркування "тільки для харчових продуктів"; 5) харчові продукти розміщуються у транспортних засобах та/або контейнерах таким чином, щоб мінімізувати ризик їх забруднення. Відповідно до ч. 2. ст. 2 згаданого Закону законодавство про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів повинне відповідати положенням цього Закону, у разі невідповідності законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів положенням цього Закону застосовуються положення цього Закону. Є офіційна відповідь Управління Держпродспоживслужби у м. Харкові щодо означеної ситуації. Чи будуть в такому разі відхилятись пропозиції учасників, які не нададуть санітарні паспорти на транспортні засоби? Заздалегідь вдячні за відповідь!