-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 15110000-2 М'ясо (м’якушеве м'ясо яловичини 1 категорії заморожене; м’якушеве м'ясо яловичини 1 категорії охолоджене; м’якушеве м'ясо свинини 1 категорії заморожене; м’якушеве м'ясо свинини 1 категорії охолоджене; філе куряче охолоджене; філе куряче заморожене; печінка яловича заморожена; кура ціла охолоджена; кура ціла заморожена.)
Торги відмінено
414 032.80
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 4 140.33 UAH
мін. крок: 1% або 4 140.33 UAH
Період уточнення:
06.11.2020 11:12 - 12.11.2020 00:00
Відповідь надана
Номер:
a8278e2ae3684a38907bc65779dddd1d
Дата опублікування:
06.11.2020 21:50
Відповідь:
На Вашу вимогу повідомляємо, що в Додатку №3 "Тендерна пропозиція" та в Додатку №4 "Проєк договору" чітко прописаний графік поставки товару (два рази на тиждень понеділок та четверг до 9:00 год.). Оскільки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання то в строки по охолодженому м'ясу ми не вкладаємося, якщо підвіз буде один раз на тиждень. Також потужності закладу не дозволяють зберігати велику кількість продукції. У наших вимогах щодо дворазового постачання на тиждень невбачаємо ніякої дискримінації учасників торгів, чинне законодавство не порушуємо.
Дата відповіді:
09.11.2020 14:33
Відповідь надана
Доброго дня .
Номер:
ca38ca9db00a4e3b9c4301796a00f61b
Дата опублікування:
06.11.2020 21:49
Опис:
Просимо надати чіткий графік поставки . В специфікації зазначений товар який має термін придатності від 7 діб до 6 місяців . Вивчивши вашу документацію складається враження що вимоги прописані так щоб не допустити не бажаних учасників . Вимагаємо внести зміни в тендерну документацію та чітко вказати періодичність поставки товару так як це впливає на суму тендерной пропозиції.
Відповідь:
На Вашу вимогу повідомляємо, що в Додатку №3 "Тендерна пропозиція" та в Додатку №4 "Проєк договору" чітко прописаний графік поставки товару (два рази на тиждень понеділок та четверг до 9:00 год.). Оскільки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання то в строки по охолодженому м'ясу ми не вкладаємося, якщо підвіз буде один раз на тиждень. Також потужності закладу не дозволяють зберігати велику кількість продукції. У наших вимогах щодо дворазового постачання на тиждень невбачаємо ніякої дискримінації учасників торгів, чинне законодавство не порушуємо.
Дата відповіді:
09.11.2020 14:32