-
Спрощена закупівля
-
Однолотова
-
КЕП
Масло вершкове
Масло вершкове
Завершена
115 800.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 579.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 579.00 UAH
Період уточнення:
30.10.2020 14:25 - 05.11.2020 10:00
Відповідь надана
Щодо критеріїв
Номер:
9255ba1de8c24d6c8b56ec3ecaa36e0c
Дата опублікування:
04.11.2020 09:00
Опис:
Доброго дня! Шановний Замовнику, для розширення кола учасників у закупівлі, просимо Вас внести зміни до документації шляхом заміни вимог щодо надання :"З метою підтвердження запровадження обов’язкових постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), учасник надає документи, що підтверджують те, що Учасник або Перевізник (у разі, якщо Учасником для перевезення предмету закупівлі залучається суб’єкт господарювання (Перевізник)) та Зберігач (у разі, якщо Учасником будуть залучатись потужності (-ть) на будь-якій стадії виробництві та/або в обігу предмету закупівлі, при умові, що для зберігання харчових продуктів залучається суб’єкт господарювання, що здійснює зберігання (Зберігач, тощо)), запровадив обов’язкові постійно діючі процедури, засновані на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), а саме:
- наказ про створення групи безпечності (групи НАССР) та дані, що підтверджують знання та досвід групи безпечності;
- політика щодо безпечності харчових продуктів" На вимогу надання Сертифікату управління якістю та Сертифікату на управління безпечністю харчових продуктів, виданих державними органами України. Звертаємо Вашу увагу, що дані документи є аналогічними Вашому запиту, та повністю підтверджують запровадження обов’язкових постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів та запровадження процедури, заснованих на принципах Системи управління якістю харчових продуктів
Відповідь:
У вимогах закупівлі не має "надання Сертифікату управління якістю та Сертифікату на управління безпечністю харчових продуктів",якщо ці документи у Вас є,не має ніяких підстав ,щоб не надати - наказ про створення групи безпечності (групи НАССР) та дані, що підтверджують знання та досвід групи безпечності;-політика щодо безпечності харчових продуктів,тому-що на підставі них надаються Сертифікати
Дата відповіді:
04.11.2020 13:01