• Спрощена закупівля
  • Однолотова
  • КЕП

Борошно та крупи – ячмінна, пшенична, перлова, манна, вівсяна, гречана, рис, пшоно (ДК 021-2015 15610000-7)

1 Борошно кг 500 Борошно пшеничне повинно відповідати діючим ДСТУ або ГОСТам. Борошно пшеничне повинно бути вищого ґатунку, колір білий або білий з жовтуватим відтінком. Запах – властивий пшеничному борошну без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, некислий, не гіркий. Вміст мінеральних домішок - при розжовуванні не повинен відчуватися хруст. Зараженість та забрудненість шкідниками хлібних запасів не допускається. 2 Крупа ячмінна кг 800 Крупа ячмінна, І ґатунку, помолу №2, крупа чиста без сміття, повинна відповідати нормам ДСТУ. Смак та запах властивий, без шкідливих домішок, без зараженості та забруднення шкідниками. Фасовка: мішок по 25кг або 50кг. Продукція повинна мати відповідний сертифікат якості 3 Крупа пшенична кг 800 Крупа пшенична, І ґатунку, помолу №2, крупа чиста без сміття, повинна відповідати нормам ДСТУ. Смак та запах властивий, без шкідливих домішок, без зараженості та забруднення шкідниками. Фасовка: мішок по 25кг або 50кг. Продукція повинна мати відповідний сертифікат якості 4 Крупа перлова кг 800 Крупа перлова - ядро вивільнено від квіткових плівок, добре відшліфовано, без сторонніх запахів, не гірке, без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Крупа повинна бути фасована у мішки. На упаковці повинен бути ярлик із зазначенням виробника, терміну виготовлення і придатності, маси (данні повинні збігатися з посвідчення про якість). Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 5 Крупа манна кг 500 Крупа манна - 1 ґатунку, на кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, ваго нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України 6 Крупа вівсяна кг 300 Крупа вівсяна - властивого кольору, смаку та запаху, без шкідливих домішок, без зараженості, забруднення та шкідників. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, ваго нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 7 Рис кг 500 Рис цілий шліфований 1 ґатунку. Крупа першого ґатунку повинна вироблятися із рису , повинна відповідати діючим ДСТУ або ГОСТам.. Рис повинен бути білого кольору, запах властивій рисовій крупі без сторонніх запахів, не затхлий без плісняви , смак властивій рисовій крупи,без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України. 7 Пшоно кг 500 Пшоно шліфоване І гатунку, виготовлена відповідно ДСТУ. Колір та смак відповідно пшону, без стороннього смаку та запаху. Відповідність іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, ваго нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Завершена

45 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 225.00 UAH
Період уточнення: 10.03.2017 12:16 - 13.03.2017 13:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим