-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Код ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник": 15110000-2 - М`ясо (Куряче стегно, м`ясо яловиче, печінка яловича)
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі - детально у прикріпленому файлі. Єдиний критерій оцінки - "Ціна". Методика оцінки пропозицій - переможцем обирається учасник, що запропонував найнижчу ціну, та пропозиція якого відповідає вимогам оголошення та вимогам щодо предмета закупівлі. Питома вага критерію - 100 % "Ціна".
Завершена
100 880.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 505.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 505.00 UAH
Період уточнення:
22.09.2020 10:16 - 26.09.2020 00:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим