• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Код ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник": 15110000-2 - М`ясо (Куряче стегно, м`ясо яловиче, печінка яловича)

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі - детально у прикріпленому файлі. Єдиний критерій оцінки - "Ціна". Методика оцінки пропозицій - переможцем обирається учасник, що запропонував найнижчу ціну, та пропозиція якого відповідає вимогам оголошення та вимогам щодо предмета закупівлі. Питома вага критерію - 100 % "Ціна".

Завершена

100 880.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 505.00 UAH
Період уточнення: 22.09.2020 10:16 - 26.09.2020 00:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим