• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

15811100-7 - Хліб пшеничний І гатунку (різаний) і житній (різаний); 15811200-8- Булочка

Форма виробів має бути правильною, скоринка – без великих тріщин і підривів. Забарвлення скоринки – від золотисто-жовтого до темно-коричневого, залежно від виду виробів. М’якушка хліба має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. Хліб пшеничний, повинен бути випечений з борошна тільки І ґатунку (різаний). Хліб житній повинен бути випечений з житнього обдирного борошна. Булочка здобна, повинна бути випечена з пшеничного борошна в/г. Смак і запах мають бути характерними для кожного виду виробів. Вони не повинні бути надмірно солоні, кислі або з гірким присмаком і залежать від сорту борошна, з якого вироблені булочки, рецептури, тобто вмісту солі, цукру, жиру, технології приготування виробів. Споживча упаковка (поштучно) – поліетиленовий пакет/плівка, на етикетці має бути зазначено умови зберігання та термін придатності. Булочка має бути свіжою.

Завершена

310 719.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 3 107.19 UAH
Період уточнення: 25.01.2017 16:11 - 31.01.2017 17:00
Відповідь надана

уточнення

Номер: 3ca0f574ece34c039c75262450469423
Дата опублікування: 28.01.2017 16:02
Опис: Хліб житній випікається переважно з борошна житнього обдирного ,або сіяного, або обойного , тому він не може бути вищого гатунку( цей сорт борошна відноситься до пшеничного борошна) Просимо уточнити хліб житній з якого сорту житнього борошна потрібен .
Відповідь: Хліб житній виготовляти з обдирного борошна.
Дата відповіді: 01.02.2017 15:07