-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
15811100-7 - Хліб пшеничний І гатунку (різаний) і житній (різаний); 15811200-8- Булочка
Форма виробів має бути правильною, скоринка – без великих тріщин і підривів. Забарвлення скоринки – від золотисто-жовтого до темно-коричневого, залежно від виду виробів. М’якушка хліба має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. Хліб пшеничний, повинен бути випечений з борошна тільки І ґатунку (різаний). Хліб житній повинен бути випечений з житнього обдирного борошна. Булочка здобна, повинна бути випечена з пшеничного борошна в/г. Смак і запах мають бути характерними для кожного виду виробів. Вони не повинні бути надмірно солоні, кислі або з гірким присмаком і залежать від сорту борошна, з якого вироблені булочки, рецептури, тобто вмісту солі, цукру, жиру, технології приготування виробів. Споживча упаковка (поштучно) – поліетиленовий пакет/плівка, на етикетці має бути зазначено умови зберігання та термін придатності. Булочка має бути свіжою.
мін. крок: 1% або 3 107.19 UAH