-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М'ясо
Торги не відбулися
585 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 5 850.00 UAH
мін. крок: 1% або 5 850.00 UAH
Період уточнення:
15.02.2017 15:59 - 21.02.2017 16:04
Відповідь надана
Щодо правильності інформації
Номер:
0d0521a49b6f404e8d6b2e4c2ef97ec1
Дата опублікування:
20.02.2017 16:29
Опис:
Згідно розміщеного оголошення,за предметом закупівлі :ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо Четвертина задня куряча бройлера заморожена, філе куряче бройлера заморожене Код ДК 021:2015: 15112000-6 - М’ясо свійської птиці,Вирізка свиняча охолоджена Код ДК 021:2015: 15113000-3 – Свинина, для постачання необхідно 550 кг вирізки свинячої охолодженої.
Чи не помилково вказана частина предмету закупівлі –вирізка свиняча???Тому що вирізка це найбільш дорога частина свинячої тушки,за звичай даний вид мяса в навчальні та дошкільні заклади не повчається.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8B%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%B0_(%D0%BC%D1%8F%D1%81%D0%BE)
Вырезка — наиболее ценная часть туши животного, употребляемого в пищу. Вырезка находится в заднепоясничной части туши, является поясничной мышечной тканью, расположена над почками вдоль поясничных позвонков. В течение жизни животного данная мышечная ткань почти не получает физической нагрузки, поэтому является наиболее нежной и вкусной при приготовлении мяса. Вырезку получают из большого отруба — оковалка, аккуратно вырезая с внутренней стороны.
Відповідь:
Все вірно, школи в нас харчуються курятиною, а в ДНЗ постачається свинина, тому обрана найбільш якісна частина
Дата відповіді:
21.02.2017 07:52