• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Столовий посуд та кухонне приладдя (ложка салатна, лопатка дерев'яна, лопатка металева, серветниця, кружка, контейнер для харчових продуктів, терка прямокутна, шпатель кондитерський, щипці, набір «Сіль-перець», чайник, каструля, піднос столовий, піднос для хліба, тарілка глибока для перших страв, тарілка мілка для других страв, медуниця, ополоник з носиком).

Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: Усі документи пропозиції, що підготовлені безпосередньо учасником-резидентом, повинні бути складені українською мовою. Детальна інформація зазначена в пункті 7 Розділу 1 тендерної документації.

Завершена

859 206.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 4 296.03 UAH
Період уточнення: 10.09.2020 09:06 - 16.09.2020 00:00
Відповідь надана

Сертифікат

Номер: 4f4eec2bc2a944f39966531c146a2c62
Дата опублікування: 15.09.2020 15:55
Опис: Шановний Замовнику! Ви розумієте, що підприємство, що не здійснює ніяких операцій з продуктами харчування не може отримати даний сертифікат? Для учасників, що здійснюють виробництво та торгівлю обладнанням для громадського харчування, посудом та ін. приладдям вимагання даного сертифікату являється дискримінаційною умовою, що заборонено ст.5 ЗУ "Про публічні закупівлі". Вимагаємо усунути дискримінаційну вимогу, згідно з ЗУ "Про публічні закупівлі" та привести тендерну документацію відповідно до чинного законодавства.
Відповідь: Розглянувши Ваші зауваження, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ повідомляє наступне. У зв’язку з підвищеним рівнем відповідальності за життя та здоров’я наших курсантів та з метою уникнення будь-яких харчових отруєнь, ДДУВС здійснює перевірений на ефективність, контроль за умовами приготування їжі в частині дотримання вимог санітарії та гігієни, а це жорсткий контроль за виробниками та постачальниками продуктів харчування та обладнання, інвентарю , посуду, що контактує з готовою їжею. Сюди, також, входять вимоги, яким повинні відповідати наявні в харчоблоці посуд, кухонний інвентар і обладнання; вимоги, які пред’являються до інгредієнтів, кулінарних виробів і харчових продуктів на етапах споживання та зберігання; вимоги, які регламентують безпеку на етапах приготування їжі (за видами харчової продукції). Для проведення успішної сертифікації, необхідно надати підтверджуючі документи безпечності продуктів на всьому ланцюгу забезпечення і в тому числі обладнання, інвентарю, посуду, що контактує з їжею. Основною метою системи НАССР є гарантія безпеки застосовуваної продукції для споживача, а значить – охорона життя і здоров’я людини. Тому , на підтвердження безпечності посуду та інвентарю, у тендерній документації є вимога про надання ДСТУ ISO 22000:2018.
Дата відповіді: 18.09.2020 14:50
Відповідь надана

Усунення порушення в умовах тендерної документації

Номер: a47e1d370ac7484e956c1a5c7792970e
Дата опублікування: 14.09.2020 10:54
Опис: Умовами тендерної документації вимагається Сертифікат системи менеджменту безпечності харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга. ДСТУ ISO 22000:2018 виданий учаснику акредитованим органом із сертифікації системи управління, дійсний на дату розкриття пропозиції та який має строк дії до 31.12.2020 р. Наголошуємо, що даний сертифікат надається підприємствам, які виробляють та/або зберігають та/або транспортують та/або продають ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ. Так як предмет закупівлі не являється харчовими продуктами, вимагати даний сертифікат від Учасників є порушенням. Тож вимагаємо усунути вказане порушення або ми вимушені будемо звернутися до Антимонопольного комітету України відповіно до ст.18 Закону України "Про публічні закупівлі"
Відповідь: Розглянувши Ваші зауваження, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ повідомляє наступне. У зв’язку з підвищеним рівнем відповідальності за життя та здоров’я наших курсантів та з метою уникнення будь-яких харчових отруєнь, ДДУВС здійснює перевірений на ефективність, контроль за умовами приготування їжі в частині дотримання вимог санітарії та гігієни, а це жорсткий контроль за виробниками та постачальниками продуктів харчування та обладнання, інвентарю , посуду, що контактує з готовою їжею. Сюди, також, входять вимоги, яким повинні відповідати наявні в харчоблоці посуд, кухонний інвентар і обладнання; вимоги, які пред’являються до інгредієнтів, кулінарних виробів і харчових продуктів на етапах споживання та зберігання; вимоги, які регламентують безпеку на етапах приготування їжі (за видами харчової продукції). Для проведення успішної сертифікації, необхідно надати підтверджуючі документи безпечності продуктів на всьому ланцюгу забезпечення і в тому числі обладнання, інвентарю, посуду, що контактує з їжею. Основною метою системи НАССР є гарантія безпеки застосовуваної продукції для споживача, а значить – охорона життя і здоров’я людини. Тому , на підтвердження безпечності посуду та інвентарю, у тендерній документації є вимога про надання ДСТУ ISO 22000:2018.
Дата відповіді: 15.09.2020 14:50