• Спрощена закупівля
  • Однолотова
  • КЕП

Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% жиру

Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% жиру

Завершена

185 000.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 925.00 UAH
Період уточнення: 11.01.2017 16:35 - 17.01.2017 09:00
Без відповіді

технічне завдання

Номер: 4807602364f74719ad36838c5adc36db
Дата опублікування: 16.01.2017 18:21
Опис: ДСТУ 4274:2003 «Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови», який поширюється на молоко незбиране згущене з цукром, що виробляють, відповідно, з пастеризованого, відновленого сухого молока випарюванням частини вологи у вакуум-випарних апаратах і консервуванням цукром. Виробництво такого продукта передбачає використання в якості сировини молока коров’ячого незбираного, молока знежиреного, молока сухого, маслянки, яку одержують під час виробництва вершкового масла чи вершків з коров’ячого молока, цукру-піску, цукру-рафінаду, цукру молочного рафінованого дрібнокристалевого, води питної. Його жирність має становити не менше ніж 8,5 %; ДСТУ 4404:2005 «Молоко згущене стерилізоване в банках. Загальні технічні умови», що поширюється на згущене стерилізоване молоко, яке виробляють згущуванням незбираного пастеризованого коров’ячого молока або суміші молока незбираного, знежиреного та вершків з наступною стерилізацією в банках. При його виробництві можуть бути використані молоко коров’яче, молоко знежирене, вершки, солі-стабілізатори (фосфорнокислі натрій та калій, лимоннокислі натрій та калій, вуглекислий натрій). Використання нізину (антибіотик природного походження, застосовується в якості консерванту) вітчизняного чи закордонного виробництва, допускається за наявності дозволу до застосування у харчовій промисловості, виданого Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України. Масова частка жиру в такому продукті має бути не меншою ніж 7,8%;