-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Філе куряче заморожене, гомілка куряча, стегно куряче, Тушки курки - бройлера патраної 1 категорії, печінка свійської птиці
назва товару та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 15112000-6 (м'ясо свійської птиці) ; 15112300-9 ( печінка свійської птиці)
Завершена
134 064.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 1 340.64 UAH
мін. крок: 1% або 1 340.64 UAH
Період уточнення:
20.08.2020 17:01 - 27.08.2020 17:06
Відповідь надана
тендер
Номер:
58fd097181804b03828e0448c5547da3
Дата опублікування:
26.08.2020 14:38
Опис:
ви не відповіли на запитання: чи обов'язково печінка повинна бути свійської птиці?
і надайте роз'яснення про "Обов’язкова наявність санітарних паспортів з кабін рефрижераторів", чи можна надати
санітарний паспорт на весь автомобіль, а не тільки на кабіну?
Відповідь:
1. Не обов'язково
2. Можливе надання санітарного паспорту на весь автомобіль
Дата відповіді:
26.08.2020 16:50
Відповідь надана
ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
Номер:
16e0879c69c04a10b0e895539a6eec72
Дата опублікування:
25.08.2020 11:14
Опис:
Шановний замовник декілька питань:
1. Залежно від температури у товщі м'язів м'ясо птиці поділяють на охолоджене, підморожене, легко заморожене, заморожене та глибоко заморожене. Такого поняття як «Свiжоморожене» не існує. Уточнить.
2. якої категорії м'ясо птиці?
3. Тушки курки - визначеної маси або різної маси?
4. Ступінь зняття оперення?
5. Яке пакування?
6. Максимальний строк зберігання за температури у холодильній камері не вище мінус 18 градусів Цельсія - 90 дiб, тобто ви хочете, щоб дата заморозки збігалася з датою поставки? Уточнить.
7. Печінка якої птиці, та чи обов'язково печінка повинна бути свійської птиці?
Відповідь:
Залежно від температури у товщі м'язів м'ясо птиці поділяють на охолоджене, підморожене, легко заморожене, заморожене та глибоко заморожене.
Термічний стан -охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно)
2. якої категорії м'ясо птиці?
- 1 категорії
3. Тушки курки - визначеної маси або різної маси?
- тушки масою 2 – 2,5 кг
4. Ступінь зняття оперення?
- Ступінь зняття оперення - оперення повністю видалено
5. Яке пакування?
- Споживче пакування (вага) - 2,5 кг-3 кг,
6. Максимальний строк зберігання за температури у холодильній камері не вище мінус 18 градусів Цельсія - 90 дiб, тобто ви хочете, щоб дата заморозки збігалася з датою поставки? Уточнить.
- Мати термін придатності на момент поставки не менше 80% від терміну, визначеного виробником.
7. Печінка якої птиці, та чи обов'язково печінка повинна бути свійської птиці?
печінка куряча
Відповідні зміни внесено до технічного опису предмета закупівлі (додаток 1)
Дата відповіді:
26.08.2020 13:25