• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Філе куряче заморожене, гомілка куряча, стегно куряче, Тушки курки - бройлера патраної 1 категорії, печінка свійської птиці

назва товару та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 15112000-6 (м'ясо свійської птиці) ; 15112300-9 ( печінка свійської птиці)

Завершена

134 064.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 1 340.64 UAH
Період уточнення: 20.08.2020 17:01 - 27.08.2020 17:06
Відповідь надана

тендер

Номер: 58fd097181804b03828e0448c5547da3
Дата опублікування: 26.08.2020 14:38
Опис: ви не відповіли на запитання: чи обов'язково печінка повинна бути свійської птиці? і надайте роз'яснення про "Обов’язкова наявність санітарних паспортів з кабін рефрижераторів", чи можна надати санітарний паспорт на весь автомобіль, а не тільки на кабіну?
Відповідь: 1. Не обов'язково 2. Можливе надання санітарного паспорту на весь автомобіль
Дата відповіді: 26.08.2020 16:50
Відповідь надана

ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Номер: 16e0879c69c04a10b0e895539a6eec72
Дата опублікування: 25.08.2020 11:14
Опис: Шановний замовник декілька питань: 1. Залежно від температури у товщі м'язів м'ясо птиці поділяють на охолоджене, підморожене, легко заморожене, заморожене та глибоко заморожене. Такого поняття як «Свiжоморожене» не існує. Уточнить. 2. якої категорії м'ясо птиці? 3. Тушки курки - визначеної маси або різної маси? 4. Ступінь зняття оперення? 5. Яке пакування? 6. Максимальний строк зберігання за температури у холодильній камері не вище мінус 18 градусів Цельсія - 90 дiб, тобто ви хочете, щоб дата заморозки збігалася з датою поставки? Уточнить. 7. Печінка якої птиці, та чи обов'язково печінка повинна бути свійської птиці?
Відповідь: Залежно від температури у товщі м'язів м'ясо птиці поділяють на охолоджене, підморожене, легко заморожене, заморожене та глибоко заморожене. Термічний стан -охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно) 2. якої категорії м'ясо птиці? - 1 категорії 3. Тушки курки - визначеної маси або різної маси? - тушки масою 2 – 2,5 кг 4. Ступінь зняття оперення? - Ступінь зняття оперення - оперення повністю видалено 5. Яке пакування? - Споживче пакування (вага) - 2,5 кг-3 кг, 6. Максимальний строк зберігання за температури у холодильній камері не вище мінус 18 градусів Цельсія - 90 дiб, тобто ви хочете, щоб дата заморозки збігалася з датою поставки? Уточнить. - Мати термін придатності на момент поставки не менше 80% від терміну, визначеного виробником. 7. Печінка якої птиці, та чи обов'язково печінка повинна бути свійської птиці? печінка куряча Відповідні зміни внесено до технічного опису предмета закупівлі (додаток 1)
Дата відповіді: 26.08.2020 13:25