-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясо
Завершена
728 325.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.3% або 2 000.00 UAH
мін. крок: 0.3% або 2 000.00 UAH
Період уточнення:
16.01.2017 13:49 - 21.01.2017 15:00
Відповідь надана
Про визначення предмету закупівлі
Номер:
df9bb179210f41f486002c6791147818
Дата опублікування:
17.01.2017 21:49
Опис:
Предмет закупівлі товарів і послуг визначається замовником згідно з пунктами 17 і 32 частини першої статті 1 Закону та на основі національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 23 грудня 2015 року № 1749 (далі – Єдиний закупівельний словник), за показником четвертої цифри основного словника із зазначенням у дужках конкретної назви товару чи послуги. Відповідно до вищезазначеного мясо ВРХ та свинини мають класифікатор Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Код ДК 016:2010: 10.11.1 М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене, а тушки курчат бройлерів мають класифікатор Код ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці , що не може являтися предметом закупівлі одночасно в одному лоті.
Також прошу надати інформацію відповідно до якого Закону Ви просите надати сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ISO і сертифікату на систему управління якістю ISO.
Відповідь:
Предмет закупівлі товарів і послуг визначається замовником згідно з пунктами 17 і 32 частини першої статті 1 Закону та на основі національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 17.03.2016 року № 454 (далі – Єдиний закупівельний словник), за показником четвертої цифри основного словника із зазначенням у дужках конкретної назви товару чи послуги. Відповідно до вищезазначеного мають класифікатор Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (мясо ВРХ та свинини) ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці , являються предметом закупівлі одночасно в одному лоті так як перші чотири цифри співпадають. Код ДК 016:2010 з 01.01.2017р. є некоректним. Враховуючи кількість підопічних в нашому будинку інтернаті та поширення хвороб тварин (вт.ч. африканської чуми) для більшої безпечності і якості мяса замовник має право вимагати у потенційного постачальника у формі технічних вимог копії сертифікатів на систему управліннябезпечністю харчових продуктів ISO і сертифікату на систему управління якістю ISO Даними вимогами ми не порушуємо ЗУ"Про публічні закупівлі" та у своїх діях керуємося ЗУ"Про якість та безпечність харчових продуктів" від 23.12.1997р.(останні зміни від 28.12.2014р.№67-VIII)
Дата відповіді:
18.01.2017 14:36