-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясо (М’ясо яловичини (м’якоть в/гатунку охолоджена), м’ясо яловичини (м’якоть 1 гатунку охолоджена) (кошти державного бюджету).
М’ясо (М’ясо яловичини (м’якоть в/гатунку охолоджена), м’ясо яловичини (м’якоть 1 гатунку охолоджена) (кошти державного бюджету).
Торги відмінено
1 362 450.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 13 624.50 UAH
мін. крок: 1% або 13 624.50 UAH
Період уточнення:
05.08.2020 12:27 - 28.08.2020 10:00
Відповідь надана
Вимоги до якості яловичини
Номер:
e777966b5ccc4eb4ba0e7ff3d8021f6e
Дата опублікування:
10.08.2020 13:08
Опис:
Добрий день. Видповідно до ДСТУ 4589:2006 "Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови" яловичина не ділиться на гатунки. Згідно з класіфікацією ДСТУ 4589:2006 яловичина є:
Залежно від технології виробництва, виду та призначеності використання випускають такі напівфабрикати:
великокускові — м’якушеві;
дрібнокускові — м’якушеві та м’ясокісткові.
Великокускові та дрібнокускові напівфабрикати випускають таких назв:
а) Великокускові: м’якушеві:
Безкістковий;
б) Дрібнокускові: м’якушеві:
Асорті;
Смаженина особлива; м’ясокісткові:
Яловичина для тушкування;
Грудинка для харчо.
Прошу уточнити, яке саме м'ясо яловичини Ви бажаєте отримати згідно ДСТУ 4589:2006.
Дякую.
Відповідь:
Згідно з класифікацією ДСТУ 4589:2006 нам потрібно а)Великокускові м'якушеві (безкісткові),б)Дрібнокускові:м'якушеві (асорті).
Дата відповіді:
13.08.2020 11:00