• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Безлотова
  • КЕП

М’ясо (М’ясо яловичини (м’якоть в/гатунку охолоджена), м’ясо яловичини (м’якоть 1 гатунку охолоджена) (кошти державного бюджету).

М’ясо (М’ясо яловичини (м’якоть в/гатунку охолоджена), м’ясо яловичини (м’якоть 1 гатунку охолоджена) (кошти державного бюджету).

Торги відмінено

1 362 450.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 13 624.50 UAH
Період уточнення: 05.08.2020 12:27 - 28.08.2020 10:00
Відповідь надана

Вимоги до якості яловичини

Номер: e777966b5ccc4eb4ba0e7ff3d8021f6e
Дата опублікування: 10.08.2020 13:08
Опис: Добрий день. Видповідно до ДСТУ 4589:2006 "Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови" яловичина не ділиться на гатунки. Згідно з класіфікацією ДСТУ 4589:2006 яловичина є: Залежно від технології виробництва, виду та призначеності використання випускають такі напівфабрикати: великокускові — м’якушеві; дрібнокускові — м’якушеві та м’ясокісткові. Великокускові та дрібнокускові напівфабрикати випускають таких назв: а) Великокускові: м’якушеві: Безкістковий; б) Дрібнокускові: м’якушеві: Асорті; Смаженина особлива; м’ясокісткові: Яловичина для тушкування; Грудинка для харчо. Прошу уточнити, яке саме м'ясо яловичини Ви бажаєте отримати згідно ДСТУ 4589:2006. Дякую.
Відповідь: Згідно з класифікацією ДСТУ 4589:2006 нам потрібно а)Великокускові м'якушеві (безкісткові),б)Дрібнокускові:м'якушеві (асорті).
Дата відповіді: 13.08.2020 11:00