• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

сосиски вищого ґатунку

сосиски курячі вищого ґатунку (вітчизняного виробника)

Завершена

623 120.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 6 231.20 UAH
Період уточнення: 16.01.2017 10:58 - 22.01.2017 10:55
Відповідь надана

ДСТУ

Номер: 9230bdc002644457ba2731470a64e1f2
Дата опублікування: 17.01.2017 09:04
Опис: В ДСТУ 4436:2005 є склад та чітко прописани назви позицій, повірте, згідно ДСТУ м'яса птиці у складі відсутнє та не може бути. Для виробництва ковбасних виробів використовують такі сировину та матеріали: м’ясо птиці — згідно з ДСТУ 3143 лише цим самим ДСТУ. Ви на даний час прописали позицію, яка не існує.
Відповідь: Згідно загальних технічних умов ДСТУ 4436:2005 розділ 5.2 Вимоги до сировини та матеріалів. 5.2.1. Для виробництва ковбасних виробів використовують такі сировини та матеріали: ... м’ясо птиці — згідно з ДСТУ 3143; м’ясо птиці механічного обвалювання — згідно з чинними нормативними документами.
Дата відповіді: 17.01.2017 09:50
Відповідь надана

щодо ДСТУ

Номер: e320feadb2414d7aba676ebb128d59a4
Дата опублікування: 16.01.2017 14:42
Опис: Сосиски варені вищого ґатунку. Склад: курячі. Сосиски варені повинні бути свіжими з чистою оболонкою без плям та ушкоджень, упаковані у вакуумну упаковку. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ 4436:2005, що поширюється на варені ковбаси, сосиски, сардельки, м’ясні хліби, що призначені для безпосереднього вживання Згідно ДСТУ 4436:2005 у складі сировина лише тваринного погодження, Чи можна пропонувати за ТУ курячі?
Відповідь: ДСТУ 4436:2005. Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні : Для виробництва ковбасних виробів використовують такі сировину та матеріали: м’ясо птиці — згідно з ДСТУ 3143; м’ясо птиці механічного обвалювання — згідно з чинними нормативними документами;
Дата відповіді: 17.01.2017 08:38
Відповідь надана

питання

Номер: 71ad8e4435884dc8a1191e64eb56b6f8
Дата опублікування: 16.01.2017 14:28
Опис: 5.1.2. Наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору. Учасники надають скановані документи: 1) довідку про виконання аналогічного договору на поставку риби свіжомороженої за наданою нижче формою; Це помилка?
Відповідь: Добрий день! Так. Виникла технічна помилка.
Дата відповіді: 17.01.2017 09:17
Відповідь надана

щодо санітарної обробки

Номер: 13745b0a0c7248959abfd2ed677fc7d7
Дата опублікування: 16.01.2017 14:28
Опис: щодо п.5.1 стосовно санітарної обробки, санітарна обробка здійснюється 1 раз на 10 днів згідно із чинного законодавства. Необхідно надати чинну санітарну обробку чи саме грудня 2016?
Відповідь: Нагадуємо Вам, що транспорт призначений для перевезення харчових продуктів проводе санітарно-профілактичну обробку: - швидкопсувні продукти не рідше 1разу на 10 днів; - не швидкопсувні продукти не рідше 1 раз на місяць. Вважаючи, що постачання продуктів буде здійснюватись протягом 2017 року, ці відомості будуть вимагатись згідно Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" від 24.02.1994 №4004-ХІІ, Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів" від 23.12.1997 № 771/97-ВР, Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" від 06.04.2000 № 1645-ІІІ, "Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні", затверджених наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 № 363, СанПиН 5781-91 "Санитарные правила для предприятий продовольственной торговли" від 16.04.1991, інших актів законодавства.
Дата відповіді: 17.01.2017 10:12
Відповідь надана

питання

Номер: cb857a0e9e9649b7840696da664ef7a4
Дата опублікування: 16.01.2017 14:20
Опис: Добрий день! Закупівля 8000 чи 9000 кг., уточніть, будь-ласка. Поставка 1 раз на тиждень?
Відповідь: Добрий день! Сталося технічна помилка. Обсяг закупівлі становить 8000 кг. Товар повинен постачатись 2 рази на місяць з 8:00 годин до 16:00 години, крім суботи та неділі, згідно графіку поставок, який узгоджується між Учасником та Замовником під час укладення договору (графік поставок та дні завозу продуктів харчування можуть змінюватися Замовником (враховуючи потреби дитячих установ).
Дата відповіді: 17.01.2017 09:07