• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП
  • 1

кейтерингові послуги

Торги не відбулися

1 264 200.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 6 321.00 UAH
Період уточнення: 04.06.2020 09:28 - 09.06.2020 11:00
Відповідь надана

Меню з трьохразовим або чотирьохразовим харчуванням?

Номер: c6dc2c81d0f443b5b04e07e4428a9632
Дата опублікування: 05.06.2020 15:08
Опис: Шановний Замовник, будь-ласка, просимо Вас внести зміни до Додатку №3 Технічні, кількісні та якісні вимоги тендерної документації таким чином щоб не було можливості трактувати вимоги цього додатку по-різному, а саме: в кожному пункті цього додатку вкажіть меню з трьохразовим або чотирьохразовим харчуванням. Тому що відповідно до: 1) частини 1 Додатку №3 Технічні, кількісні та якісні вимоги тендерної документації вимагалося наступне, а саме: «1. Виконавець послуг повинен забезпечити для пацієнтів Комунального некомерційного підприємства «Київський міський центр нефрології та діалізу» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щоденне приготування та постачання (доставку) на сніданок, обід і вечерю «готової їжі» високої якості за зразковим 7-денним циклічним меню згідно зі специфікацією: №п\п Найменування послуги Одиниця виміру Кількість 1. Послуги з постачання готової їжі для харчування пацієнтів послуга* 21 070 *До складу однієї послуги входить приготування та постачання (доставку) сніданку, обіду і вечері протягом одного дня.» Тобто згідно цієї вимоги режим харчування хворих має бути трьох разовим. 2) частини 3 Додатку №3 Технічні, кількісні та якісні вимоги тендерної документації вимагалося наступне, а саме: «3. Зразкове 7-денне циклічне меню з трьохразовим харчуванням розроблено відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні». Замовлення послуг здійснюється Замовником потижнево. Виконавець надсилає проект 7-денного меню Замовнику протягом середи тижня, що передує тижню замовлення. Замовник надсилає у четвер тижня, що передує тижню замовлення погодження або зауваження до надісланого Виконавцем проекту 7-денного меню.» Тобто згідно цієї вимоги також режим харчування хворих має бути трьохразовим. 3) частини 4 Додатку №3 Технічні, кількісні та якісні вимоги тендерної документації вимагалося наступне, а саме: «4. Температура готової їжі при доставці гарячих страв повинна становити 60-650С, а холодних страв –150С. Доставка їжі має здійснюватись три рази на день (сніданок, обід та вечеря) та не передбачає можливості її розігріву на території Замовника. Учасник надає у складі тендерної пропозиції пояснювальну записку з обґрунтуванням можливості доставки готової їжі три рази на день з дотриманням заявленого температурного режиму.» Тобто згідно цієї вимоги також режим харчування хворих має бути трьохразовим. 4) частини 5 Додатку №3 Технічні, кількісні та якісні вимоги тендерної документації вимагалося наступне, а саме: «5. Ціни на послуги повинні бути вказані з урахуванням витрат на придбання продуктів, що використовуються для приготування їжі, усіх витрат на приготування їжі, транспортних витрат, а також сплати всіх податків, зборів і обов’язкових платежів із розрахунку забезпечення щоденним чотирьохразовим харчуванням пацієнтів Замовника відповідно до Заявки.» Тобто згідно цієї вимоги режим харчування хворих має бути чотирьохразовим. 5) частини 6 Додатку №3 Технічні, кількісні та якісні вимоги тендерної документації вимагалося наступне, а саме: «6. Термін надання послуг - 7 (сім) днів у відповідності з графіком доставки безпосередньо транспортом Виконавця в терміни не пізніше: на сніданок – 08 год. 30 хв.; на обід – 12 год. 30 хв.; вечеря – 16 год. 30 хв. В окремих випадках строк доставки їжі може бути змінений за домовленістю сторін. Доставка їжі здійснюється також у вихідні, святкові та неробочі дні.» Тобто згідно цієї вимоги також режим харчування хворих має бути трьохразовим. 6) частини 7 Додатку №3 Технічні, кількісні та якісні вимоги тендерної документації вимагалося наступне, а саме: «7. При складанні меню лікувального харчування треба обов’язково враховувати: • Приготування їжі тільки з високоякісних свіжих продуктів; • Хімічний склад продуктів (білки, жири,вуглеводи); • Калорійність раціону в цілому; • Відповідальність дієтичних страв вимогам дієти у відношення набору продуктів і технології приготуванні; • Різноманітність страв по дням тижня, по видам продуктів, по способу їх кулінарної обробки; • Сезонність продуктів; • Розподілення калорійності по прийому їжі: сніданок – 30% добового калоражу, обід – 40-45% добового калоражу, вечеря – 20-25% добового калоражу. Перші страви обов’язково включати до меню. Сніданок - одна гаряча страва, холодна закуска, гарячі напої. Обід – холодна закуска, перша страва, друга гаряча страва, напої (компоти, киселі,, соки) Вечеря – страви, які легко перетравлюються.» Тобто згідно цієї вимоги також режим харчування хворих має бути трьохразовим.
Відповідь: Згідно наказу Міністерства охорони здоров'я України від 29.10.2013 р. № 931: - п.1.4. В усіх закладах охорони здоров'я встановлюється чотирьохразовий режим лікувального харчування - енергетична цінність від 2700 до 1900 ккл згідно раціону харчування та фізіологічної потреби хворого Згідно зразкового меню готова продукція може доставлятись виконавцем тричі на день, а саме: - сніданок - обід разом полуденком де свіжі фрукти або сік в упаковці - вечеря разом з кефіром обо іншим кисломолочним продуктом в упаковці. Яблука ти кисломолочні продукти не проходять режим підігріву на території замовника і тому додаткової доставки, як окреме четверте харчування не потребує. Вони доставіляються під час обіду.
Дата відповіді: 11.06.2020 14:47