-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
код 10.11.1 за ДК 016:2010 М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене код 15111000-9 за ДК 021:2015 - М’ясо великої рогатої худоби родини бикових Яловичина першої категорії охолоджена для дошкільних навчальних закладів (ДНЗ) м. Чорноморська
Яловичина першої категорії охолоджена в натуральних напівфабрикатах (великих шматках) 1 ґатунку Згідно ДСТУ 4426:2005 для ДНЗ м. Чорноморська на 2017 рік
Завершена
900 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.6% або 5 000.00 UAH
мін. крок: 0.6% або 5 000.00 UAH
Період уточнення:
30.11.2016 19:16 - 17.12.2016 16:23
Відповідь надана
вимоги до товару
Номер:
bcb43d93949f4d71a13aecc9c9e348e1
Дата опублікування:
08.12.2016 15:51
Опис:
В Додатку 2 до тендерної документації вимоги до товару – яловичина першої категорії охолоджена в натуральних напівфабрикатах (великих шматках) 1 ґатунку, згідно ДСТУ 4426:2005.
Товар не може бути і першої категорії та 1 ґатунку , так як це два різних критерію товарної оцінки м’яса.
Також вимога до товару, який виготовлений тільки по ДСТУ 4426:2005, значно звужує можливе коло учасників,. Які можуть надати якісний товар по іншому діючому ДСТУ України.
В п.2.2. зазначено, що товар (продукція) повинен відповідати вимогам ДСТУ 4399:2005, не вірно зазначено ДСТУ, оскільки за цим ДСТУ виготовляють масло, а тендерна документація на м'ясо.
Просимо внести відповідні зміни до тендерної документації.
Відповідь:
Яловичину дорослої худоби (корови, воли, телиці старші за три роки, бики) залежно від угодованої підрозділяють на категорії. Яловичина I категорії (від корів, волів, телиць старше за три роки) має наступні показники: м'язи розвинені задовільно, остисті відростки спинних і поперекових хребців, сідничні горби, маклаки виділяються не різко; підшкірний жир покриває тушу від 8-го ребра до сідничних горбів; допускаються значні просвіти або відкладення жиру у вигляді невеликих ділянок.
У промисловий відруб входять частини півтуші таких назв і сортів:
Перший сорт:
— грудинка;
— лопаткова частина (із підплечовим краєм).
З м’ яса промислового відрубу виробляють розфасоване м’ясо, м’ясні консерви, напівфабрикати або обвалюють і жилують для ковбасного виробництва.
1 сорт - це 1 гатунок.
В п.2.2. буде внеснео зміни
Дата відповіді:
20.12.2016 16:21
Відповідь надана
документи якісті
Номер:
43f4c17cfaec47e5b79cc13c365525d7
Дата опублікування:
08.12.2016 09:44
Опис:
Пунктом 2.2. Додатку 2 до тендерної документації передбачена необхідність надання висновку санітарно-епідеміологічної експертизи для документального підтвердження якості наданого учасником товару.
Відповідно до Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів від 22.07.2014 № 1602-VII, вимоги щодо отримання висновку санітарно-епідеміологічної експертизи на продукти харчування імпортного походження була скасована. На продукти харчування українського виробництва вимога отримання висновку санітарно-епідеміологічної експертизи навіть до вступу вказаного Закону не розповсюджувалась. Також, на сьогодні в Україні немає такої установи як СЕС.
Таким чином вимога надати висновок санітарно-епідеміологічної експертизи є дискримінаційною та значно звужує можливе коло учасників.
Враховуючи вищезазначене, вимагаємо привести тендерну документацію до відповідності вимог діючого законодавства, шляхом внесення змін до тендерної документації та виключити вимогу надання учасником висновку санітарно-епідеміологічної експертизи.
Відповідь:
З пункту 2.2. Додатку 2 до тендерної документації вилучена вимога щодо надання висновку санітарно-епідеміологічної експертизи для документального підтвердження якості наданого учасником товару. Нова редакція додатку №2 завантажена (зміни в п. 2.2. виділені фоном жовтого кольору)
Дата відповіді:
08.12.2016 11:06