• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Вершкове масло

Завершена

110 780.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 100.00 UAH
Період уточнення: 06.05.2020 14:27 - 13.05.2020 14:26
Відповідь надана

вимоги до тендерної документації

Номер: 4128e89f4cd34b959c6e96a65905d677
Дата опублікування: 12.05.2020 13:53
Опис: Доброго дня, шановний Замовнику. Відповідно до внесених Вами змін до тендерної документації від 12.05.2020 року просимо привести у відповідність пункт 2 «Інша інформація» розділу «Оцінка тендерної пропозиції» тендерної документації, а саме : «Учасник повинен надати документи, що підтверджують акредитацію особи, яка видала сертифікат, передбачений п. 11 додатку № 4 до тендерної документації.»
Відповідь: Доброго дня, шановний Учасник. Дякуємо за зауваження! За результатами розгляду Вашої вимоги, нами негайно буде внесено відповідні зміни до тендерної документації.
Дата відповіді: 13.05.2020 10:21
Відповідь надана

вимоги до тендерної документації

Номер: e045bc0b7a7b4f7eb8dfb236c65c06c5
Дата опублікування: 08.05.2020 16:55
Опис: Доброго дня, шановний Замовнику. Відповідно до вимог тендерної документації додатку 4 пункту 11 «учасник повинен надати копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), виданий акредитованою національним органом з акредитації України особою (підприємством, установою, організацією тощо) на ім’я учасника, який подає тендерну пропозицію» . Згідно з наказом Національного органу стандартизації № 340 від 31 жовтня 2019 року, з 1 грудня 2019 року в Україні набрав чинності новий національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу». Цим же наказом із 01 липня 2021 року скасовується чинність стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT). Даною вимогою (додатку 4 пункту 11) Ви порушуєте статтю 5 Закону України «Про публічні закупівлі» обмежуючи доступ до торгів учасників, які пройшли процедуру сертифікації системи управління після 1 грудня 2019 року за новішим стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. З метою уникнення дискримінації учасників та дотримання принципів здійснення публічних закупівель просимо внести відповідні зміни до тендерної документації торгів.
Відповідь: Доброго дня, шановний Учасник. Дякуємо за зауваження, нами негайно, буде внесено зміни до вимог, по даному оголошенню про проведення спрощеної закупівлі.
Дата відповіді: 12.05.2020 10:31