-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Послуги їдалень(організація гарячого харчування)
Торги не відбулися
802 662.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 10% або 80 266.20 UAH
мін. крок: 10% або 80 266.20 UAH
Період уточнення:
12.02.2020 16:44 - 17.02.2020 16:49
Відповідь надана
Щодо графіку харчування учнів
Номер:
9154576770a44bacaf744f17b82fa037
Дата опублікування:
17.02.2020 14:45
Опис:
За яким графіком харчування учнів повинні надаватись послуги (наприклад: сніданок, другий сніданок, обід, підвечірок, вечеря тощо)?
Відповідь:
Послуги з харчування надаються за графіком :сніданок,другий сніданок:ДсанПіН 5.5.2.008-01 «Державні санітарні правила і норми влаштування,утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально виховного процесу»,затверджені Постановою головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 р.№ 63.
Дата відповіді:
20.02.2020 15:44
Відповідь надана
Щодо водопостачання
Номер:
c641077514454faeaec0dfa6d309a6ea
Дата опублікування:
17.02.2020 14:41
Опис:
Надайте будь-ласка роз'яснення, до яких саме навчальних закладів, згідно технічного завдання, необхідно проводити постачання води для приготування їжі? Яка саме вода має постачатись - бутильована, від свердловини тощо?
Відповідь:
Всі навчальні заклади обслуговуються центральним водопостачанням.Підвіз води здійснювати тільки за необхідності:наприклад на час ремонту водовідведення.Вода має постачатись відповідно -ДсанПіН 5.5.2.008-01 «Державні санітарні правила і норми влаштування,утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально виховного процесу»,затверджені Постановою головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 р.№ 63.
Дата відповіді:
20.02.2020 15:42
Відповідь надана
Щодо технічного завдання
Номер:
ae7cb571b4014e6692503652c332cdf6
Дата опублікування:
17.02.2020 14:23
Опис:
Згідно якого меню учасник має надавати послуги?
Відповідь:
Учасник ,який надає послуги з харчування ,розробляє примірне двотижневе меню,яке затверджує з керівником навчального закладу та погоджує з територіальною установою санітарно -епідеміологічної служби:-ДсанПіН 5.5.2.008-01 «Державні санітарні правила і норми влаштування,утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально виховного процесу»,затверджені Постановою головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 р.№ 63.;-Наказ Міністерства охорони здоров`я України,Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005р.№242/329 «Порядок оганізації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах»;-Постанова Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах»
Дата відповіді:
20.02.2020 15:31