• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК: 021:2015 – 15530000-2 – «Вершкове масло»

Завершена

371 700.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 3 717.00 UAH
Період уточнення: 27.01.2020 14:47 - 01.02.2020 16:00
Відповідь надана

питання

Номер: dfcdbe0d512846e08e564f80e960a3bc
Дата опублікування: 31.01.2020 13:07
Опис: Шановний Замовнику, звертаємось до Вас із проханням надати роз’яснення щодо вимог тендерної документації. Так, згідно абзацу 4 пункту 15.1 Додатку 2 тендерної документації У разі відсутності у Учасника сертифікованої системи на відповідність вимогам стандарту ISO 22000, або якщо у Учасника є сертифікат (сертифікати) на відповідність вимогам стандарту ISO 22000 попередніх версій стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування, зберігання, виданий не акредитованою НААУ установою, Учасник повинен надати довідку у довільній формі, яка містить опис всіх обов’язкових процедур та протоколів, які вимагаються стандартом ISO 22000 попередньої версії, редакції 2005 року, скановані з оригіналів документи, щодо змісту обов’язкових процедур, програм передумов та реєстраційних записів Учасника стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування, зберігання за останні 9 (дев’ять) місяців (відносно дати оприлюднення оголошення про проведення торгів). Таким чином, Учасники мають надати скановані з оригіналів реєстраційні записи стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування, зберігання за останні 9 (дев’ять) місяців (відносно дати оприлюднення оголошення про проведення торгів). Просимо Вас надати пояснення що саме Ви маєте на увазі під «реєстраційні записи стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування, зберігання». Просимо Вас пояснити які саме документи ми маємо надати у складі тендерної пропозиції для належного виконання зазначеної вимоги.
Відповідь: Згідно вимог статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та /або обігу харчових продуктів.
Дата відповіді: 31.01.2020 14:09