-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Кейтерингові послуги (ДК 021:2015 - 55520000-1 Кейтерингові послуги (послуги з організації шкільного харчування))
Торги відмінено
1 211 364.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 6 056.82 UAH
мін. крок: 0.5% або 6 056.82 UAH
Період уточнення:
24.01.2020 14:05 - 07.02.2020 00:00
Відповідь надана
Технічні вимоги та Проект договору
Номер:
aa76be3c8e494577a0c95f4662995edb
Дата опублікування:
28.01.2020 14:38
Опис:
Шановний Замовнику!
1.Відповідно до п.1 Додатку №1 до тендерної документації встановлено що: «Харчування учнів повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до віково-статевих особливостей.
Учасник у пропозиції також враховує, що протягом року змінюється віковий та кількісний склад учнів, тому можливі зміни в кількості дітей в кожній віковій групі. Учасник має врахувати та суворо дотримуватися графіку харчування дітей».
В Додатку 7 до постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р. № 1591, від передбачено лише дві категорії дітей: від 6 до 10 та від 10 і старше.
Просимо надати роз’яснення, яким нормативно-правовим актом встановлюється вимога до розподілу учнів за віково-статевою особливістю та внести відповідні зміни до Тендерної документації?
2. В підпункті 6 п.1 Додатку №1 до тендерної документації встановлена вимога до учасника надати в складі тендерної документації «Гарантійний лист про те, що продукти харчування, які доставляються до шкільних їдалень, мають бути лише вищого ґатунку».
Однак для різних категорій продуктів, що використовуються для приготування страв, встановлена різна розрядність виробів за якістю (ґатунок, сорт, клас тощо).
Просимо внести відповідні зміни до Тендерної документації.
3. Відповідно до п.1 Додатку №1 до тендерної документації встановлено що: «Кейтерингові послуги (послуги з організації шкільного харчування) повинні безпосередньо готуватися учасником-переможцем у навчальних закладах».
Просимо надати роз’яснення чи в обох школах наявні харчоблоки? В якому технічному стані вони знаходяться та чи потребують ремонту?
4.В п.6.3.9. Проекту договору до обов’язків виконавця входить: «Забезпечити наявність договорів оренди (суборенди) шкільної їдальні з відшкодування плати за комунальні послуги за весь період надання послуг».
Просимо надати роз’яснення, чи входить до обов’язків виконавця орендувати обидві їдальні в обох школах чи лише в одній школі, а також пояснити відсутність обов’язку орендувати харчоблоки в школах, зазначених у Тендерній документації?
5. В Додатку №1 до тендерної документації передбачено «Перелік необхідного обладнання та інвентарю». Більшість обладнання в даному переліку передбачено по одній одиниці.
Просимо надати роз’яснення, даний перелік розрахований на дві школи чи на кожну окремо?
6. В пункті 6.3.3. Проекту договору передбачено обов’язок Виконавця: «Отримати відповідний дозвіл Біляївського районного управління Головного управління держсанепідемслужби в Одеській області на надання послуг по коду ДК 021:2015 – 55520000-1 Кейтерингові послуги (послуги з організації шкільного харчування)».
Згідно з Законом України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» № 2806-IV від 06.09.2005 для діяльності, що здійснюється Постачальником, а саме кейтерингові послуги, отримання документів дозвільного характеру не передбачено та не вимагається.
Просимо внести відповідні зміни до Тендерної документації.
Відповідь:
1. Дякуємо за запитання, відповідні зміни буде внесено до тендерної документації.
2. До п.п.6 п.1 додатку №1 ТД будуть внесені відповідні зміни, а саме: Гарантійний лист про те що продукти харчування, які доставляються до шкільних їдалень, мають бути лише вищого ґатунку або прирівняного до нього , встановленого законодавством категорії якості.
3. В обох школах, в яких планується надання кейтерингових послуг, наявні харчоблоки, технічний стан яких задовільний та придатний до експлуатації.
4. Відкриті торги в цілому оголошені на надання кейтерингових послуг на два навчальних заклади: Вигодянська ЗОШ та Паліївська ЗОШ. В обох наявні харчоблоки, тому учасник-переможець, відповідно, повинен орендувати обидві їдальні з харчоблоками.
5. Зазначений перелік інвентарю розрахований на один заклад освіти, відповідне уточнення буде внесено до тендерної документації.
6. Відповідно Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» не врегульовано окремо питання щодо отримання дозволів для надання кейтерингових послуг, однак до проекту договору будуть внесені відповідні зміни та п. 6.3.3 викладений в наступній редакції: «Отримати передбачені діючим законодавством України документи дозвільного характеру на надання послуг по коду ДК 021:2015 – 55520000-1 Кейтерингові послуги (послуги з організації шкільного харчування), а саме: отримати дозвіл Біляївського районного управління Головного управління держсанепідемслужби в Одеській області , у вигляді затвердженого (погодженого) примірного меню на 10 днів.
Дата відповіді:
31.01.2020 14:41