• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М’ясо

Яловичина перша категорія, м’якоть з відповідних частин торгового відрубу (тазостегновий, поперековий, спинний, лопатковий, плечовий) першого сорту, не дозволено наявності подрібнених кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання; колір від світло-червоного до червоного, запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Свинина перша категорія, м’якоть з відповідних частин торгового відрубу (лопаткова, спинна, поперекова з пашиною, грудинна, окіст) першого сорту, не дозволено наявності подрібнених кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні, не жирна. Колір від світло-рожевого до червоного, запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Згідно ДСТУ 3143-2013. Тушки курей заморожені, без льодяної глазурі та снігу. Не ушкоджені, цілі. Консистенція розмородженого м’яса: м’язи щільні, пружні; якщо натиснути пальцем ямка, що утворилася, швидко вирівнюється колір м’язової тканини блідо-рожевий з рожевим відтінком, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Якість товару повинна відповідати встановленим стандартам, технічним умовам та іншим вимогам, які звичайно ставляться до даного виду товару. Печінка повинна бути великими шматками (обрізки не дозволяються), свіжа, необвітрена, чиста, без кров’яних згустків, зовнішніх кровеносних судин, лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, сторонніх тканин, залишків зв’язок, жиру, патологічних змін; від світло-коричневого до темно-коричневого кольору, мати специфічний, характерний для доброякісної печінки запах, без стороннього запаху; мати ніжну, м’яку консистенцію. Товар повинен бути вітчизняного виробництва, безпечним, придатним до споживання. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО.

Торги не відбулися

554 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 352.00 UAH
Період уточнення: 14.01.2020 13:36 - 19.01.2020 15:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим