- 
                    Спрощена закупівля
- 
                        Безлотова
- 
                        КЕП
Сардельки, сосиски, фарш яловичий
Сарделки, сосиски, фарш яловичий для організації гарячого харчування дітей у закладах дошкільної освіти та дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів Жидачівського району Львівської області
                        Завершена
                        
                                                                    
                
            
                191 803.00
                UAH з ПДВ
            
                                    
мін. крок: 0.5% або 960.00 UAH
        мін. крок: 0.5% або 960.00 UAH
                    Період уточнення:
                    29.12.2019 10:42 - 02.01.2020 09:00
                
                        
            Відповідь надана        
    Вимога!!!
                    Номер:
                    dc80063f68894b459c806bcb71fe1c7a
                
                                                                        
                                                                        
                    Дата опублікування:
                    30.12.2019 14:00
                
                                                                        
                    Опис:
                    Шановний Замовник, ви вимагаєте копія сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, що відповідає вимогам ДСТУ ІSO 22000:2007, виданий на ім’я учасника, такий сертифікат видається виробникам, тому просимо внести зміни у ТД, так як ви дискримінуєте інших постачальників які хочуть брати участь у даній закупівлі.
                
                                                                        
                    Відповідь:
                    Шановний учаснику. 
Встановлюючи вимоги в документації закупівлі, замовник має на меті переконатись, що потенційний постачальник дотримується у своїй діяльності вимог щодо безпечності харчових продуктів згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" для всіх операторів ринку, які здійснюють виробництво, реалізацію та/або обіг харчових продуктів, закріплено вимогу обов’язкового запровадження системи управління безпечності харчових продуктів (ХАССП).
                
                                                                        
                    Дата відповіді:
                    01.01.2020 18:18
                
                        