• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Безлотова
  • КЕП

М'ясо (свинина охолоджена І категорії) Код згідно ДК 021:2015 (CPV:2008): 15110000-2

Торги відмінено

5 175 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 25 875.00 UAH
Період уточнення: 28.12.2019 16:30 - 17.01.2020 16:34
Відповідь надана

Уточнення по вимозі

Номер: f7734fd7b73049729695c316d251002d
Дата опублікування: 17.01.2020 10:15
Опис: Доброго дня! Відповідно до Додатку 4 тендерної документації учасник повинен надати документи, що підтверджують впровадження, застосування та постійну дію на підприємстві Виробника або Постачальника процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках стосовно предмета закупівлі (сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005) та звіт за результатами аудиту та остаточного оцінювання системи управління безпечністю харчових продуктів), чинних на дату розкриття. Наразі до 2021 року є перехідний період, під час якого діє дві версії сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005) та ДСТУ ISO 22000:2018. Дані документи є аналогічними. Питання: Чи може потенційний учасник у складі тендерної пропозиції надати сертифікат новішої версії та чи буде це підставою для відхилення поданої пропозиції?
Відповідь: Тендерним комітетом було розглянуто ваше питання, в результаті чого повідомляємо про таке. На виконання вимоги, передбаченої п. 8 Додатку 4 Тендерної документації учасник може надати або сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005) або сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2018.
Дата відповіді: 17.01.2020 12:05