-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Код ДК 15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (хек свіжоморожений)
Завершена
342 650.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 713.25 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 713.25 UAH
Період уточнення:
04.12.2019 15:25 - 09.12.2019 18:00
Відповідь надана
Обладнання
Номер:
05eee9c505d14812a00adfb08226d088
Дата опублікування:
09.12.2019 16:45
Опис:
Доброго дня. Просимо пояснити п,3 д.4 документації:Яке має бути холодильне обладнаня?.Мінусові камери чи холодильна вітринв? Що має надати учасник до цього пункту?
Відповідь:
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом замовник внесе зміни до ТД в цій частині з метою усунення нечіткого формулювання.
Дата відповіді:
10.12.2019 14:59
Відповідь надана
дискримінаційні вимоги
Номер:
1961b16e919b4e959a552c202b44866f
Дата опублікування:
05.12.2019 10:56
Опис:
Шановний Замовнику.Звертаємо вашу увагу на те,що вами допущено порушення законодавства у сфері публічних закупівель та визначено у тендерній документації дискримінаційні вимоги,що не відповідають вимогам законодавства України. У додатку 4присутня вимога 3) 2) Інформація щодо проведення дезінфекції/дератизації приміщення (цех, бійня, виробничі, складські приміщення): договір зі спецпідприємством на проведення дезинфекції, дератизації приміщення (цех, бійня, виробничі приміщення,складські) та акт/довідку про дезинфекцію, дератизацію приміщення (цех, бійня, виробничі/складські приміщення) (дані документи мають бути не більше 14-денної давності до моменту аукціону, сканований оригінал або копія). 5)Договір на виконання робіт з переробки давальницької сировини (забою) у готову продукцію.Замовник свідомо обмежує коло учасників вимогою про обробку конкретно - цех, бійня, виробничі/складські приміщення та вимогою надання договору на виконання робіт з переробки давальницької сировини(забою) у готову продукцію,які може мати тільки виробник продукції.Просимо внести зміни в тендерну документацію та вилучити незаконні вимоги,які обмежують участь потенційних учасників.
Відповідь:
Шановний учасник!
Встановлюючи вимоги тендерної документації, замовник мав на меті переконатися, що потенційний постачальник дотримується у своїй діяльності вимог щодо безпечності харчових продуктів. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» встановлює гігієнічні вимоги, яких повинен дотримуватися оператор ринку. У зв’язку з частими випадками отруєнь людей, Замовник вимагає від учасників вчинення додаткових заходів для унеможливлення у середовищі життєдіяльності людини збудників інфекційних хвороб. Оскільки замовник закуповує продукцію для шкіл та садочків, то 14-денний термін (тобто періодичність – 2 рази на місяць) для проведення заходів з дезінфекції/дератизації є цілком адекватним, щоб переконатися у тому, що постачальник у своїй діяльності дотримується всіх заходів для підтримки гігієни. Також нагадуємо, що встановлення вимог у тендерній документації – є виключною прерогативою замовника. Усі положення ТД прописані таким чином, щоб Замовник в майбутньому міг підписати договір з надійним і відповідальним постачальником, продукція якого є якісною і безпечною.
Дата відповіді:
10.12.2019 14:42