• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015: код 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб пшеничний з борошна першого ґатунку, хліб житній, житньо-пшеничний)

Завершена

278 700.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 2 787.00 UAH
Період уточнення: 04.12.2019 10:48 - 17.12.2019 00:00
Відповідь надана

Щодо договору поставки тари та упаковки

Номер: 37b9d410277c469ba775ad186111d761
Дата опублікування: 09.12.2019 15:02
Опис: Пунктом 2 Додатку 3 вимог до поставки товарів передбачено, що тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів, дозволених до використання. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень та забруднення під час доставки. Учасник повинен надати договір на поставку тари та сертифікат щодо вмісткості радіонуклідів матеріалу з якого виготовлена тара, а також договір на поставку матеріалу, що використовується для упаковки і висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо вказаного матеріалу. Ця умова є дискримінаційною, оскільки вказані тара та упаковка повинні придбаватися згідно із договором, а чиниим законодавством передбачена можливість придбання таких товарів без укладення письмового договору, на підставі усної домовленості, що підтверджується накладною. Видаліть вказану вимогу, бо вона унеможливлює участь усіх бажаючих через відсутність договору.
Відповідь: Внесено зміни до тендерної документаціїї пункту 2 в Додатку 3
Дата відповіді: 10.12.2019 08:22
Відповідь надана

Щодо цілей у сфері управління безпечністю харчових продуктів

Номер: 92bbf23574264ac48eb8fc9d1af070c3
Дата опублікування: 06.12.2019 12:38
Опис: Шановний замовнику, пунктом 8 додатку №3 до тендерної документації передбачено, що "Учасник повинен мати систему управління безпечності харчових продуктів ISO 2200:2007. В складі тендерної пропозиції учасник повинен надати належним чином завірену копію сертифікату або оригінал на систему правління безпечності харчових продуктів ISO 2200:2007 та цілі у сфері управління безпечності харчових продуктів." Просимо роз'яснити, а за необхідності внести зміни до тендерної документації, вилучивши безпідставну вимогу, який саме документ має на увазі замовник, вимагаючи надати у складі тендерної пропозиції "цілі управління безпечності харчових продутів". Яким саме нормативно-правовим актом регулюється складання такого документа, які існують законодавчі вимоги щодо його змісту, форми тощо. Яким саме нормативно-правовим актом встановлюється необхідність для учасників мати у наявності, складати чи отримувати вказаний документ. У разі відсутності законодавчих підстав щодо складання такого документа усунути умову щодо надання неіснуючих документів.
Відповідь: Внесено зміни до тендерної документаціїї в Додатку 3, пункт 8 видалено.
Дата відповіді: 10.12.2019 08:25
Відповідь надана

Щодо сертифікату

Номер: 0692d4c9819546e08b3c930b9cea3db8
Дата опублікування: 06.12.2019 12:33
Опис: Шановний замовнику, пунктом 8 додатку №3 до тендерної документації передбачено, що "Учасник повинен мати систему управління безпечності харчових продуктів ISO 2200:2007. В складі тендерної пропозиції учасник повинен надати належним чином завірену копію сертифікату або оригінал на систему правління безпечності харчових продуктів ISO 2200:2007 та цілі у сфері управління безпечності харчових продуктів." Просимо роз'яснити, а за необхідності внести зміни до тендерної документації, яку систему управління безпечності харчових продуктів має на увазі замовник, так як відома нам система управлінню безпечністю харчових продуктів має дещо інший стандарт ДСТУ ISO 22000:2007. Фактично замовник вимагає надати документи про відповідність учасника неіснуючому стандарту.
Відповідь: Внесено зміни до тендерної документаціїї в Додатку 3, пункт 8 видалено.
Дата відповіді: 10.12.2019 08:24