-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015: 15550000-8 - Молочні продукти різні (сметана 20%, ряжанка)
Торги відмінено
454 062.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 270.31 UAH
мін. крок: 0.5% або 2 270.31 UAH
Період уточнення:
02.12.2019 16:43 - 10.12.2019 09:00
Відповідь надана
Погодження Держпродспоживслужби
Номер:
a79d1462992447ff8ecd5293fa8f4913
Дата опублікування:
09.12.2019 11:26
Опис:
Доброго дня. У зв'язку з тим, що учасник тереторіально знаходиться в другому регіоні, чи допустиме надання погодження ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ з регіону реєстрації учасника?
Відповідь:
Доброго дня. Потрібно надати погодження тільки з ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ Уманського міськрайонного управління (вул. Пушкіна,21 Б, м. Умань, Черкаська область, 20300,тел.:(04744) 3-23-90, E – mail: upr_uman@cherk-consumer.gov.ua)
Дата відповіді:
09.12.2019 12:56
Відповідь надана
Погодження територіального органу Держпродспоживслужби
Номер:
3adc45284b5b41be9be400b9263f6c4d
Дата опублікування:
06.12.2019 15:04
Опис:
Прошу конкретно вказати який документ потрібно подати в складі тендерної пропозиції, для пункту - "Погодження територіального органу Держпродспоживслужб.", який зазначений в розділі 3.6 "Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі" тендерної документації " TD_пр молочні".
Відповідь:
Доброго дня.
Потрібно надати погодження з ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В
ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ Уманського міськрайонного управління
(вул. Пушкіна,21 Б, м. Умань, Черкаська область, 20300,тел.:(04744) 3-23-90, E – mail: upr_uman@cherk-consumer.gov.ua).
Для погодження в Уманському міськрайонному управлінні потрібно надати пакет документів:
- копію експертного дозволу на діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження при температурі не вище +10 градусів;
- копію рішення про державну реєстрацію потужностей Учасника для виду діяльності – транспортування, реалізація, зберігання відповідно до Наказу Мінагрополітики та продовольства від 10.02.2016 р. № 39;
- копії експертних висновків акредитованих лабораторій, підтверджуючих безпечність та якість харчових продуктів виданих не раніше ніж за 1 місяць до подання пропозицій, декларацію виробника, або інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів;
- документи, що підтверджують безпечність та якість харчових продуктів - копію декларації виробника.
Дата відповіді:
09.12.2019 09:53
Відповідь надана
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Номер:
2963f72c933b4621ac06ee55a1cb604b
Дата опублікування:
05.12.2019 13:15
Опис:
Доброго дня. Прошу надати роз'яснення стосовно пункут "Погодження територіального органу Держпродспоживслужби.", який учасник має надати в сладі своєї пропозиції, в розділі 3.6 "Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі" тендерної документації " TD_пр молочні". Який саме документ Ви маєте на увазі стосовно вказаного пункту?
Відповідь:
Доброго дня.
Відповідно до листа № 28.3/1629 від 22.11.2019 р. від ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ Уманського міськрайонного управління, з метою дотримання вимог у сфері безпечності харчових продуктів, керуючись пп.9 п.6 постанови КМУ від 02.09.2015 №667 «Про затвердження Положення про Державну службу безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів» запропоновано включити до тендерних умов наступні пропозиції:
- експлуатаційний дозвіл на діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження при температурі не вище +10 градусів;
- погодження територіального органу Держпродспоживслужби;
- копії документів про проходження гігієнічного навчання;
- перелік постачальників (виробників) харчових продуктів.
Дата відповіді:
06.12.2019 13:27
Відповідь надана
Одиниці виміру
Номер:
10a7b02e068a480fb29367a6d4f25e31
Дата опублікування:
04.12.2019 21:53
Опис:
Згідно тендерної документації у Вас зазначено одиниці виміру "л"-літри. Згідно з ч. 3 п. 1 ст. 17 ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» у маркуванні фасованого харчового продукту зазначається його номінальна кількість, виражена у літрах, сантилітрах, мілілітрах, кілограмах або грамах чи в інших одиницях вимірювання об’єму або маси: для олій, маргаринів м’яких, майонезів, молока питного та продуктів його переробки, вершків, кисломолочних продуктів, меду - в одиницях вимірювання маси або об’єму за вибором оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт.
На теперішній час, 04.12.2019 усі виробники молочної продукції маркують ряжанку лише у грамах.
Звертаємося до Вас з проханням внесення змін до тендерної документації, а саме зазначити одиниці виміру штуки або кілограми, задля недискримінації виробників які маркують ряжанку в грамах/кілограмах згідно з ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
Відповідь:
Доброго дня. Одиниці виміру "л" - літри змінено на "кг" -кілограми.
Дата відповіді:
09.12.2019 17:59