• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015: 15550000-8 - Молочні продукти різні (сметана 20%, ряжанка)

Торги відмінено

454 062.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 270.31 UAH
Період уточнення: 02.12.2019 16:43 - 10.12.2019 09:00
Відповідь надана

Погодження Держпродспоживслужби

Номер: a79d1462992447ff8ecd5293fa8f4913
Дата опублікування: 09.12.2019 11:26
Опис: Доброго дня. У зв'язку з тим, що учасник тереторіально знаходиться в другому регіоні, чи допустиме надання погодження ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ з регіону реєстрації учасника?
Відповідь: Доброго дня. Потрібно надати погодження тільки з ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ Уманського міськрайонного управління (вул. Пушкіна,21 Б, м. Умань, Черкаська область, 20300,тел.:(04744) 3-23-90, E – mail: upr_uman@cherk-consumer.gov.ua)
Дата відповіді: 09.12.2019 12:56
Відповідь надана

Погодження територіального органу Держпродспоживслужби

Номер: 3adc45284b5b41be9be400b9263f6c4d
Дата опублікування: 06.12.2019 15:04
Опис: Прошу конкретно вказати який документ потрібно подати в складі тендерної пропозиції, для пункту - "Погодження територіального органу Держпродспоживслужб.", який зазначений в розділі 3.6 "Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі" тендерної документації " TD_пр молочні".
Відповідь: Доброго дня. Потрібно надати погодження з ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ Уманського міськрайонного управління (вул. Пушкіна,21 Б, м. Умань, Черкаська область, 20300,тел.:(04744) 3-23-90, E – mail: upr_uman@cherk-consumer.gov.ua). Для погодження в Уманському міськрайонному управлінні потрібно надати пакет документів: - копію експертного дозволу на діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження при температурі не вище +10 градусів; - копію рішення про державну реєстрацію потужностей Учасника для виду діяльності – транспортування, реалізація, зберігання відповідно до Наказу Мінагрополітики та продовольства від 10.02.2016 р. № 39; - копії експертних висновків акредитованих лабораторій, підтверджуючих безпечність та якість харчових продуктів виданих не раніше ніж за 1 місяць до подання пропозицій, декларацію виробника, або інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів; - документи, що підтверджують безпечність та якість харчових продуктів - копію декларації виробника.
Дата відповіді: 09.12.2019 09:53
Відповідь надана

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Номер: 2963f72c933b4621ac06ee55a1cb604b
Дата опублікування: 05.12.2019 13:15
Опис: Доброго дня. Прошу надати роз'яснення стосовно пункут "Погодження територіального органу Держпродспоживслужби.", який учасник має надати в сладі своєї пропозиції, в розділі 3.6 "Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі" тендерної документації " TD_пр молочні". Який саме документ Ви маєте на увазі стосовно вказаного пункту?
Відповідь: Доброго дня. Відповідно до листа № 28.3/1629 від 22.11.2019 р. від ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ Уманського міськрайонного управління, з метою дотримання вимог у сфері безпечності харчових продуктів, керуючись пп.9 п.6 постанови КМУ від 02.09.2015 №667 «Про затвердження Положення про Державну службу безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів» запропоновано включити до тендерних умов наступні пропозиції: - експлуатаційний дозвіл на діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження при температурі не вище +10 градусів; - погодження територіального органу Держпродспоживслужби; - копії документів про проходження гігієнічного навчання; - перелік постачальників (виробників) харчових продуктів.
Дата відповіді: 06.12.2019 13:27
Відповідь надана

Одиниці виміру

Номер: 10a7b02e068a480fb29367a6d4f25e31
Дата опублікування: 04.12.2019 21:53
Опис: Згідно тендерної документації у Вас зазначено одиниці виміру "л"-літри. Згідно з ч. 3 п. 1 ст. 17 ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» у маркуванні фасованого харчового продукту зазначається його номінальна кількість, виражена у літрах, сантилітрах, мілілітрах, кілограмах або грамах чи в інших одиницях вимірювання об’єму або маси: для олій, маргаринів м’яких, майонезів, молока питного та продуктів його переробки, вершків, кисломолочних продуктів, меду - в одиницях вимірювання маси або об’єму за вибором оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт. На теперішній час, 04.12.2019 усі виробники молочної продукції маркують ряжанку лише у грамах. Звертаємося до Вас з проханням внесення змін до тендерної документації, а саме зазначити одиниці виміру штуки або кілограми, задля недискримінації виробників які маркують ряжанку в грамах/кілограмах згідно з ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
Відповідь: Доброго дня. Одиниці виміру "л" - літри змінено на "кг" -кілограми.
Дата відповіді: 09.12.2019 17:59