-
Відкриті торги
-
Однолотова
-
КЕП
Кефір жирністю не менше 3,2% , Сметана жирністю не менше 20%
Потреба на 2017 рік
Торги не відбулися
465 200.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 326.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 2 326.00 UAH
Період уточнення:
30.11.2016 15:19 - 05.12.2016 16:00
Відповідь надана
неправомірність стосовно інформації про антикорупційну програму
Номер:
40d10c62663348b7830ab41164801644
Дата опублікування:
04.12.2016 21:01
Опис:
Вимога стосовно надання інформації про антикорупційну програму стосується закупівель якщо вартість закупівлі товару дорівнює чи перевищує 20 мільйонів гривень. Поясніть підставу даної вимоги.
Відповідь:
Ненадання довідки про наявність антикорупційної програми чи уповноваженого з реалізації антикорупційної програми не буде підставою по даному предмету закупівлі для відмови в участі у процедурі закупівлі,
Дата відповіді:
05.12.2016 14:06
Відповідь надана
щодо технічних вимог
Номер:
6bd54cde065a4dedb9e8fdbb56f6ab87
Дата опублікування:
04.12.2016 21:00
Опис:
У додатку 1 до ТД вимагається «Копія експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів.»
Відповідно до ч.2 ст.23 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» вимога стосовно надання експлуатаційного дозволу по предмету закупівлі є неправомірною. Просимо внести зміни в ТД.
Відповідь:
Згідно ч2. ст. 23 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язок отримувати експлуатаційний дозвіл не поширюється на операторів ринку, які провадять діяльність, пов’язану з первинним виробництвом та/або транспортуванням та/або зберіганням та/або продажем харчових продуктів, які не потребують дотримання температурного режиму та можуть зберігатися при температурі вище 10 °C, залишаючись придатними для споживання людиною. Відповідно до ДСТУ 4418:2005, ДСТУ 4417:2005 кефір та сметана зберігаються при температурі від О °С до 6 °С, що вказує на правомірність вимагати копію експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів.
Дата відповіді:
05.12.2016 14:05