-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Зернові культури та картопля
Завершена
1 593 110.04
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 7 965.55 UAH
мін. крок: 0.5% або 7 965.55 UAH
Період уточнення:
20.11.2019 16:40 - 26.11.2019 00:00
Відповідь надана
тендерна документація
Номер:
5313253b6d31427cb90db7011e157053
Дата опублікування:
21.11.2019 13:43
Опис:
я знаходжусь в Харківській області чиє погодження я повинен надати пункт 2.4 Додаток 2 про погодження ніде не чув яким нормативним докуменом воно регулюється
Відповідь:
Доброго дня! Ви звертаєтесь до Держпродспоживслужби за місцем діяльності, але в заяві указуєте, що Вам необхідне погодження на постачання продуктів харчування до закладів соціального захисту населення в Донецькій області.
Ця інформація вимагається на виконання листа державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (держпродспоживслужби) № 602-121-11/10357 від 18.08.2017 року у якому викладена уся законодавча база щодо організації харчування.
Пунктом 4 Положення про Управління Держпродспоживслужби в місті, районі, яке затверджено наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 15.02.2016 № 45, та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 11 березня 2016 р. за № 366/28496, встановлено перелік завдань серед яких є зокрема: здійснення державного нагляду (контролю) за: проведенням ветеринарно-санітарної експертизи на потужностях, які використовуються для виробництва, переробки, зберігання та обігу тварин, харчових продуктів, а також на агропродовольчих ринках; діяльністю суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво, перевезення, зберігання, реалізацію органічної продукції (сировини). Тому провести обстеження об’єкту та отримати необхідний документ (акт, погодження) цей порядок дозволяє. Разом з тим пояснюємо, що при наданні погодження територіальним органом державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (держпродспоживслужби) на постачання учасником харчових продуктів та продовольчої сировини перевіряються відповідність господарської діяльності учасника вимогам Законом України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 р. № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)»).
Дата відповіді:
22.11.2019 11:54