-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
- 1
ДК 021:2015 55510000-8 (Послуги з організації гарячого харчування)
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг. згідно технічного завдання. Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг. заклади освіти Оболонського району м. Києва Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг. січень-травень 2020 року
Завершена
26 983 923.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 1% або 269 839.00 UAH
мін. крок: 1% або 269 839.00 UAH
Період уточнення:
31.10.2019 11:57 - 01.01.2020 18:00
Відповідь надана
Договір на підтвердження досвіду
Номер:
9ffaab353ada4cd6b9140aab64f922fe
Дата опублікування:
21.11.2019 10:02
Опис:
Скажіть, будь-ласка, чи вистачить одного договору, який підписаний 2014 роком, щоб підтвердити вимогу про наявність досвіду праці підприємства в галузі організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах не менше 5 років, якщо пунктом 1.1 розділом ІІІ Тендерної документації, зазначена можливість надання лише одного аналогічного договору?
Відповідь:
Доброго дня, будуть внесені зміни.
Дата відповіді:
26.11.2019 14:04
Відповідь надана
Питання щодо підтвердження наявності досвіду
Номер:
b804a385249f47d79853756c3b53a69d
Дата опублікування:
21.11.2019 09:49
Опис:
Шановний Замовнику, Додатком № 2 передбачена вимога до постачальника - наявність досвіду праці підприємства в галузі організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах не менше 5 років (підтвердити копіями договорів). При цьому, пунктом 1.1 розділу ІІІ ТД передбачається можливість надання лише одного аналогічного договору.
В зв’язку з цим - чи достатньо надати один аналогічний договір, датований, напр., 2015 роком, щоб задовольняти вищезгаданій вимозі Додатку № 2?
Дякуємо!
Відповідь:
Доброго дня, будуть внесені зміни.
Дата відповіді:
26.11.2019 14:05
Відповідь надана
Роз'яснення щодо наявності обладнанння у Учасника
Номер:
49f1291d6bbc486db07435922a0f0f4d
Дата опублікування:
18.11.2019 10:14
Опис:
Тендерна документація встановлює вимогу надати гарантійний лист від Учасника (оригінал, завірений підписом уповноваженої особи Учасника) в якому учасник зобов’язується за день до укладення договору завезти обладнання необхідне для виконання умов договору (холодильне обладнання, м’ясорубки, плити, кухонний та столовий посуд тощо) згідно з переліком зазначеним в довідці про наявність обладнання та матеріально-технічної бази.
Чи правильно розуміємо дану вимогу, що в довідці про наявність обладнання та матеріально-технічної бази обов’язково повинні бути зазначені холодильне обладнання, м’ясорубки, плити, кухонний та столовий посуд (із проекту договору (додаток № 3) це не вбачається,?
Чи дійсно, що до моменту укладання договору про закупівлю, а саме за день, учасник-переможець повинен фактично завезти обладнання на визначені об'єкти?
На яких правових підставах дане обладнання буде завозитися та розміщуватися у відповідних об’єктах (тимчасового користування/ зберігання, тощо)?
Хто у такому випадку нестиме ризик випадкового знищення чи пошкодження даного майна, до моменту укладання договору про закупівлю?
Відповідь:
Відповідно до Закону України "Про публічні закупівлі" визначається строк на укладання договору, а саме у строк дії пропозиції, не пізніше ніж через 20 днів з дня прийняття рішення про намір укласти договір про закупівлю, але не раніше ніж через 10 днів з дати оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу повідомлення про намір укласти договір про закупівлю. Враховуючи вищевикладене строк на укладання договору з переможцем закупівлі становить 10 днів. В той самий час учасник-переможець повинен завезти необхідне для виконання умов договору обладнання згідно переліку зазначеного у довідці про наявність обладнання та матеріального-технічної бази за день до укладання договору, відповідно чого складається відповідний документ (акт приймання-передачі, договір тимчасового зберігання, договір відповідального зберігання тощо). Також, додаток 3 до тендерної документації "проект договору " будуть внесені відповідні зміни.
Дата відповіді:
21.11.2019 17:13
Відповідь надана
Роз'яснення щодо наявності досвіду роботи у Учасника
Номер:
25a896e3ce1d4c9ba8d206f7b4a07991
Дата опублікування:
18.11.2019 10:11
Опис:
Замовником у Тендерній документації встановлено вимогу щодо наявності в Учасника досвіду праці в галузі організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах не менше 5 років, що необхідно підтвердити копіями договорів.
Враховуючи зміст вимоги, виставленої Замовником, просимо надати відповідь чи є конкурентно спроможним в даній процедурі суб'єкт господарювання, який зареєстрований після 2015 року, та чи має він право на безпосередню участь у ній?
Відповідь:
Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації розглянуло вимогу щодо усунення дискримінаційних умов в тендерній документації, а саме: Частиною 1 Додатку 2 «ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ» вимагається «Наявність досвіду праці підприємства в галузі організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах не менше 5 років (підтвердити копіями договорів)» та повідомляє наступне: відповідно п. 1,2 ст.16 Закону України “Про публічні закупівлі”- Замовник вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям. Замовник установлює один або декілька з таких кваліфікаційних критеріїв: наявність обладнання та матеріально-технічної бази; наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід; наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору. Виходячи з наведеного — Замовник має право встановлювати кваліфікаційні критерії у вигляді досвіду роботи. Відповідно до вимог Тендерної документації передбачено наявність у потенційних учасників торгів досвіду роботи на ринку надання послуг з організації харчування в загальноосвітніх закладах не менше п’яти років. Це обумовлюється тим, що специфіка харчування дітей відрізняється від звичайних послуг харчування. Норми харчування дітей розраховуються з урахуванням гігієнічних принципів та натуральних норм продуктів, затверджених діючими нормативними актами. Харчування дітей повинно бути збалансованим, адже, незбалансоване харчування є причиною аліментарно-залежних захворювань, до яких відносяться захворювання шлунково-кишкового тракту, анемія, хвороби обміну речовин тощо. Відсутність, недостатня кількість або збиткове надходження в організм будь-якого мікронутрієнта (вітаміни, мікроелементи) призводить до захворювання. Недостатнє надходження мікронутрієнтів в дитячому та юнацькому віці негативно відображається на показниках фізичного розвитку, захворюваності, успішності, є однією з причин поступового розвитку обмінних порушень та хронічних захворювань і в кінцевому результаті заважає формуванню здоров’я дітей. Тому, учасники повинні достаменно знати специфіку харчування дітей в навчальних закладах. Замовник має бути впевнений в тому, що Учасник має значний досвід у сфері надання послуг та вважає доцільним застосування вказаних вимог з метою забезпечення якісного надання послуг. Також звертаємо увагу, що на ринку надання послуг з організації харчування в загальноосвітніх закладах є безліч організацій, які мають досвід роботи не менше 5 років. Враховуючи вищезазначене, кваліфікаційні вимоги щодо досвіду праці підприємства в галузі організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах не менше 5 років є аргументованими.
Дата відповіді:
21.11.2019 16:34