• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

М`ясо (Яловичина м`якоть, яловичина на кості, печінка яловича, кури)

Торги не відбулися

49 750.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 497.50 UAH
Період уточнення: 23.10.2019 15:49 - 29.10.2019 08:30
Відповідь надана

Щодо визначення предмета закупівлі

Номер: 0b6f75ef882a4c71a327e4d4a43b6976
Дата опублікування: 25.10.2019 09:23
Опис: Згідно пункту 3.2 Детальний опис предмету закупівлі і технічні вимоги до товару визначено яловичина на кості -охолоджена , вітчизняного виробника. Поверхня помірно волога, але не липка, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. М’ясний сік прозорий. Запах – властивий виду м’яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 50% до загального терміну зберігання. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. просимо Вас дати визначення що Ви маєте на увазі яловичина на кістці.
Відповідь: М`ясо на кості - мається на увазі: яловичина у відрубах, а саме: тазостегновий відруб першого сорту охолоджений (кострець, огузок).
Дата відповіді: 25.10.2019 15:34
Відповідь надана

щодо санпаспорту

Номер: a5bf001b67714ce4bde2a79adbd9636c
Дата опублікування: 24.10.2019 09:08
Опис: • копію санітарного паспорту на автомобілі доставки; Яким документом він передбачений, ЗУ "Про безпечність та якість харчових" дана вимога відсутня
Відповідь: Згодні, внесено зміни до тендерної документації у відповідності із вимогами ст.25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
Дата відповіді: 24.10.2019 16:27
Відповідь надана

щодо додатку 1

Номер: 065ac5d1da9d4b399db11f474f4eaf68
Дата опублікування: 24.10.2019 09:00
Опис: інформацією про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі відповідно до технічних вимог згідно п.6 цього розділу та Додатку №1 до тендерної документації; А де він
Відповідь: Зауваження усунено, внесено зміни до тендерної документації (в п.1 відокремлено підпункт «ціновою пропозицією (згідно Додатку №1 до тендерної документації)).
Дата відповіді: 24.10.2019 16:26
Відповідь надана

щодо пункту 1.5.

Номер: c063246939044410a4cf7318abb79e84
Дата опублікування: 24.10.2019 08:50
Опис: Шановний замовнику згідно додатку 3 пункту передбачено 1.5 Копію укладеного договору з державною установою ветеринарної медицини для забезпечення державного контролю за дотриманням необхідних гігієнічних вимог щодо безпечності готових харчових продуктів тваринного походження на бійнях, гуртівнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса під час надходження, розбирання та обвалювання продукції первинного виробництва тваринного походження згідно чинного законодавства; Просимо Вас пояснити яким чином учасник який не є виробником може підтвердити вищезазначену вимогу, оскільки дану вимогу можуть виконати лише виробники, що призводить до дискримінації інших можливих учасників
Відповідь: Зауваження усунено, внесено зміни до тендерної документації
Дата відповіді: 24.10.2019 16:22