- 
                    Відкриті торги
- 
                        Безлотова
- 
                        КЕП
Борошно овочевих та зернових культур, їхні суміші
Борошно пшеничне вагове
                        Торги не відбулися
                        
                                                                    
                
            
                50 000.00
                UAH з ПДВ
            
                                    
мін. крок: 0.5% або 250.00 UAH
        мін. крок: 0.5% або 250.00 UAH
                    Період уточнення:
                    26.10.2016 11:26 - 04.11.2016 10:00
                
                        
            Відповідь надана        
    Кваліфікаційні критерії до учасників.
                    Номер:
                    0ac85d400d55430baabd190059109d93
                
                                                                        
                                                                        
                    Дата опублікування:
                    03.11.2016 10:33
                
                                                                        
                    Опис:
                    Прошу надати роз'яснення щодо розділу "Кваліфікаційні критерії до учасників" пункт 4." Інші документи: п.п.4.9.
Згідно Закону України, довідки з відповідних органів надаються учасниками-переможцями.
Заздалегідь вдячні.
                
                                                                        
                    Відповідь:
                    напишіть конкретне запитання що вас цікавить
                
                                                                        
                    Дата відповіді:
                    04.11.2016 09:13
                
                        
            Відповідь надана        
    Кваліфікаційні критерії до учасників.
                    Номер:
                    cd8403fed11b43b7acd828f13ea05575
                
                                                                        
                                                                        
                    Дата опублікування:
                    02.11.2016 08:48
                
                                                                        
                    Опис:
                    1.Згідно Закону України,  довідки з відповідних органів надаються учасниками-переможцями. Прошу надати роз'яснення щодо розділу: " Кваліфікаційні критерії до учасників" п.4.9.  
2.Згідно Закону "Про безпечність та якість продуктів" ст.22: " Оператори потужностей (об’єктів), що здійснюють діяльність з виробництва харчових продуктів, підконтрольних ветеринарній службі, та оператори агропродовольчих ринків повинні отримати експлуатаційний дозвіл..", та ст.5: "Ветеринарна служба здійснює державний контроль та державний нагляд за такими харчовими продуктами (далі – харчові продукти, підконтрольні ветеринарній службі):
1) необроблені харчові продукти тваринного походження на потужностях (об’єктах) з їх виробництва;
2) усі рослинні продукти, сільськогосподарська продукція та необроблені харчові продукти тваринного походження, що продаються на агропродовольчих ринках.,.."
Прошу надати роз'яснення, щодо вимог експлутаційного дозвілу.
                
                                                                        
                    Відповідь:
                    Ваше запитання було розглянуто на засіданні тендерного комітету від 02.11.2016р. №101. Експлуатаційний  дозвіл  на виробничі  потужності  або складське приміщення  надається , якщо  виробляється або зберігається продукція тваринного походження. Учасник має право не подавати зазначений документ , про що повинен зазначити у довідці,в довільній формі з посиланням на норми відповідних законодавчих актів України , при цьому  пропозиція учасника не  відхиляється, про що вказано в примітках тендерної документації. Дякуємо за звернення.
                
                                                                        
                    Дата відповіді:
                    02.11.2016 14:45
                
                        