-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Йогурт питний масова частка жиру 3,2%Ряжанка, масова частка жиру 4% Кефір, масова частка жиру 2,5% Сметана, масова частка жиру 20%
Торги відмінено
270 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 350.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 350.00 UAH
Період уточнення:
31.07.2019 15:50 - 06.08.2019 15:55
Відповідь надана
протокол исследований
Номер:
2476d41197bf432280fd8a581c95e056
Дата опублікування:
01.08.2019 11:55
Опис:
Здравствуйте , какие именно показатели должны быть в протоколе исследований по органолептическим показателям и физико-химическим показателям.
Відповідь:
Доброго дня:Кефір-органолептичні показники:зовнішній вигляд,смак і запах,колір,Фізикохімічні:масова частка жиру,кислотність.Ряжанка-органолептичні показники:зовнішній вигляд,смак та запах,колір.Фізикохімічні:масова частка жиру,титрована кислотність,масова частка білка.Мікробіологічні-кількість життездатних молочнокислотних бактерій,бактерії групи кишкових паличок,патогенні мікроорганізми-роду сальмонелла,стафилококв 1,0см 3.Сметана-органолептичні-зовнішній вигляд та консистенція,смак та запах,колір.Фізикохімічні:титрована кислотність,масова частка жиру.Мікробіологічні:кількість життездатних молочнокислих бактерій,бактерії групи кишкових паличок,патогенні мікроорганізми,стафілокок в 1,0г,дріжджі(КУО) в 1,0г,плісняві грибки (КУО)в 1,0г.Йогурт-органолептичні показники:смак і запах,консистенція,колір.Фізикохімічні показники:масова частка жиру,титрована кислотність,масова частка сухих знежирених речовин.Мікробіологічні:кількість життездатних молочнокислих бактерій(КУО)в1,0 см3 ,бактерії групи кишкових паличок(коліформи) в 1,0см3 , стафілакок у 1,0 см3 ,патогенні мікроорганізми в т.ч.бактерії роду Сальмонела,в25,0см3 ,дріжджі (КУО) в 1,0см3 ,плісеневі грибки(КУО) в 1,0 см3
Дата відповіді:
01.08.2019 13:37
Відповідь надана
протокол исследований
Номер:
694338910a4641c1b74de011a64f366a
Дата опублікування:
01.08.2019 11:55
Опис:
Здравствуйте , какие именно показатели должны быть в протоколе исследований по органолептическим показателям и физико-химическим показателям.
Відповідь:
Доброго дня:Кефір-органолептичні показники:зовнішній вигляд,смак і запах,колір,Фізикохімічні:масова частка жиру,кислотність.Ряжанка-органолептичні показники:зовнішній вигляд,смак та запах,колір.Фізикохімічні:масова частка жиру,титрована кислотність,масова частка білка.Мікробіологічні-кількість життездатних молочнокислотних бактерій,бактерії групи кишкових паличок,патогенні мікроорганізми-роду сальмонелла,стафилококв 1,0см 3.Сметана-органолептичні-зовнішній вигляд та консистенція,смак та запах,колір.Фізикохімічні:титрована кислотність,масова частка жиру.Мікробіологічні:кількість життездатних молочнокислих бактерій,бактерії групи кишкових паличок,патогенні мікроорганізми,стафілокок в 1,0г,дріжджі(КУО) в 1,0г,плісняві грибки (КУО)в 1,0г.Йогурт-органолептичні показники:смак і запах,консистенція,колір.Фізикохімічні показники:масова частка жиру,титрована кислотність,масова частка сухих знежирених речовин.Мікробіологічні:кількість життездатних молочнокислих бактерій(КУО)в1,0 см3 ,бактерії групи кишкових паличок(коліформи) в 1,0см3 , стафілакок у 1,0 см3 ,патогенні мікроорганізми в т.ч.бактерії роду Сальмонела,в25,0см3 ,дріжджі (КУО) в 1,0см3 ,плісеневі грибки(КУО) в 1,0 см3
Дата відповіді:
01.08.2019 13:37