• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Сир кисломолочний 9% жирності, ваговий,Сир твердий не менше 50% жирності

Завершена

240 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 200.00 UAH
Період уточнення: 31.07.2019 15:46 - 06.08.2019 15:50
Відповідь надана

Протокол исследования

Номер: ad1dc6536aba45c4a05a1719cbb0f14c
Дата опублікування: 01.08.2019 13:09
Опис: в протоколе на творог какие показатели должны присутствовать
Відповідь: згідно ДСТУ
Дата відповіді: 01.08.2019 14:09
Відповідь надана

Протокол исследования

Номер: 35dddea2251a4923bedb9247329a220d
Дата опублікування: 01.08.2019 11:53
Опис: Здравствуйте , какие именно показатели должны быть в протоколе исследований по органолептическим показателям и физико-химическим показателям.
Відповідь: Доброго дня,органолептичні показники:зовнішній вигляд,смак і запах,консистенція,рисунок на розрізі.Фізикохімічні -масова частка жиру,масова частка вологи,масова частка кухонної солі.Мікробііологічні-бактерії групи кишкових паличок,патогенні мікроорганізми,стафілакок(КУО)в 1г.продукта,лістерія моноцитоген у 25 гр.продукта.
Дата відповіді: 01.08.2019 12:35