-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Сир кисломолочний 9% жирності, ваговий,Сир твердий не менше 50% жирності
Завершена
240 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 200.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 200.00 UAH
Період уточнення:
31.07.2019 15:46 - 06.08.2019 15:50
Відповідь надана
Протокол исследования
Номер:
ad1dc6536aba45c4a05a1719cbb0f14c
Дата опублікування:
01.08.2019 13:09
Опис:
в протоколе на творог какие показатели должны присутствовать
Відповідь:
згідно ДСТУ
Дата відповіді:
01.08.2019 14:09
Відповідь надана
Протокол исследования
Номер:
35dddea2251a4923bedb9247329a220d
Дата опублікування:
01.08.2019 11:53
Опис:
Здравствуйте , какие именно показатели должны быть в протоколе исследований по органолептическим показателям и физико-химическим показателям.
Відповідь:
Доброго дня,органолептичні показники:зовнішній вигляд,смак і запах,консистенція,рисунок на розрізі.Фізикохімічні -масова частка жиру,масова частка вологи,масова частка кухонної солі.Мікробііологічні-бактерії групи кишкових паличок,патогенні мікроорганізми,стафілакок(КУО)в 1г.продукта,лістерія моноцитоген у 25 гр.продукта.
Дата відповіді:
01.08.2019 12:35