• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

сир кисломолочний 9 % жирн., маса сиркова солодка з фруктовим наповнювачем 16,5 – 23 % жирн., сир твердий 50 % жирн., сир плавлений не менше 50 % жирн.

Завершена

183 184.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 916.00 UAH
Період уточнення: 29.07.2019 11:12 - 03.08.2019 13:00
Відповідь надана

протокол исследований

Номер: d4816ba753d64fc88796af3d9c17c3bf
Дата опублікування: 01.08.2019 12:09
Опис: Здравствуйте , какие именно показатели должны быть в протоколе исследований по органолептическим показателям и физико-химическим показателям.
Відповідь: Шановний Учаснику ! На вимогу ТД Замовника Ви будите надавати в складі пропозиції документи про якість від Виробника продукції в , яких буде зазначено згідно ДСТУ чи ТУ виготовлена надана Вами продукція. Показники по органолептичним та мікробіологічним показникам не залежно від того за яким документом виготовлена продукція ,повинні бути не гірші від тих, що вказані в відповідних ДСТУ
Дата відповіді: 01.08.2019 14:44