• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Консерви в томаті та в маслі

Завершена

110 988.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 554.94 UAH
Період уточнення: 05.04.2019 10:32 - 12.04.2019 10:37
Відповідь надана

Виготовлення продукції по ТУУ

Номер: b654e6bd83644126bd7820bd67838ffd
Дата опублікування: 11.04.2019 10:26
Опис: Доброго дня! Прошу повідомити чи можливе виготовлення продукції Бички на Кілька по ТУУ?
Відповідь: Доброго дня! Згідно тендерної документації вимагається оцінка якості ДСТУ.
Дата відповіді: 11.04.2019 10:46
Відповідь надана

Технічні вимоги до консерв

Номер: 8794d692bc204911ba3602060e2e4d01
Дата опублікування: 08.04.2019 12:38
Опис: Шановний Замовнику! Просимо надти пояснення стосовно технічних вимог до консерви рибної "Бички в томатному соусі" та "Кілька в томатному соусі". Ви посилаєтесь на ДСТУ ДСТУ ГОСТ 12161:2009 Технічні у, мови (ГОСТ 12161-2006, IDT), тобто Консерви риборослинні в томатному соусі. Технічні умови При цьому в характеристиці товару Ви вказуєте що Риби повинно бути -не менше 96%, олії-не менше 3%, пр цьому Ви пишите що кількість зливання томатного соусу у межах 10-40% для консервів різних видів. Не скалдається математика зовсім. Як може у 100% ваги консерви бути 96% риби +3% олії + мінімум 10% томатного соусу = 109 %. ??? При цьмоу ДСТУ на який Ви посилаєтесь стосується рибо-рослинних консерв, тобто рибних консерв з овочевим гарніром. А завашими вимогами щододо вмісту риби, олії та томатного соусу, це чисті рибні консерви, виготовлення яких регалментується іншими ДСТУ та ГОСТ. Отже які ж все таки консерви ви хочете купити? рибні чи рибо-рослинні (з овочевими гарніром) ????
Відповідь: Потрібні рибні консерви не риборослинні.
Дата відповіді: 08.04.2019 13:37