• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 016:2010 код 10.39.1 Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (за кодом CPV за ДК 021:2015 – 15331000 – 7 Оброблені овочі) (Соління, овочі консервовані)

Завершена

199 900.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 999.50 UAH
Період уточнення: 03.11.2016 12:29 - 09.11.2016 08:00
Відповідь надана

Про предмет

Номер: d4e1ae30b39f4484b30535259ed810d7
Дата опублікування: 07.11.2016 12:30
Опис: На сьогоднішній день існує два види горошку: 1 вищого гатунку - мозгових сортів; 2 першого гатунку - столових сортів. У документації Ви зазначаєте, що горошок повинен буди твердим! тобто Ви маєте на увазі столовий, але в той же час, як вказує практика, діти не хочуть їсти такий горох. Просимо уточнення щодо гатунку консервованого горошку. Дякую.
Відповідь: Відповідно до вимог ДСТУ 7165:2010 «Горошок зелений консервований. Технічні умови» горошок виготовляють вищого, першого та столового сортів. Технічні умови (ТУ У 46.72.154-99 «Консерви. Горошок зелений «Особливий» з сушеного горошку») – розроблені на конкретний вид горошку – «Особливий» з сушеного гороху, який не передбачає наявність сорту. Зазначеними вище технічними умовами консистенція зеленого горошку передбачена наступна: м’яка, однорідна; м’яка, неоднорідна; щільна, неоднорідна; щільна, однорідна. Тобто, зелений горошок, консервований, фасований не менше 0,4 кг. - повинен бути твердий (щільним), без домішок, солодкий на смак, розсіл прозорий.
Дата відповіді: 07.11.2016 16:00