-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Торги не відбулися
966 200.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0% або 300.00 UAH
мін. крок: 0% або 300.00 UAH
Період уточнення:
21.01.2019 15:55 - 26.01.2019 17:00
Відповідь надана
Уточнення інформації
Номер:
0a5f10c19d254ec1a17ed3972d1310de
Дата опублікування:
23.01.2019 13:38
Опис:
Доброго дня! Чому у п. 1розділу ІV Тендерної документації кінцевим терміном подання тендерних пропозицій встановлена дата 26 січня 2018 року?
Відповідь:
Доброго дня. Дякуємо за питання.
Вказаний нами кінцевий термін подання тендерної документації треба вважати як технічну помилку. Згідно із Наказом Мінекономрозвитку № 680 від 13.04.2016 року, отримана тендерна пропозиція автоматично вноситься до реєстру; електронна система закупівель автоматично формує та надсилає повідомлення учаснику про отримання його пропозиції із зазначенням дати і часу; тендерні пропозиції, отримані електронною системою закупівель після закінчення строку подання не приймаються та автоматично повертаються учасникам, які їх подали. Вірна дата кінцевого строку подання тендерних пропозицій, вказана в системі - 05 лютого 2019 року о 17 год. 00 хв.
Дата відповіді:
25.01.2019 15:46
Відповідь надана
Уточнення інформації
Номер:
95673efe59c94b0ebffd0a21db78c9fe
Дата опублікування:
23.01.2019 13:34
Опис:
Доброго дня! Маємо бажання прийняти участь у тендері. Будь ласка, уточніть:
1. Чи є критерії щодо відповідності даного вида виробу якомусь ДСТУ?
2. Хліб повинен бути запакований чи ні?
3. Вкажіть години доставки хліба протягом доби.
Відповідь:
Доброго дня. Дякуємо за питання.
1. Визначення критеріїв щодо відповідності даного виду виробу містяться в ДСТУ-П 8536:2015 Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості та ДСТУ-П 4585:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови.
2. Згідно тендерної документації (Додаток 2, Технічне завдання) вказані якісні характеристики то даного виду товару. Кожний виріб повинен бути в окремій індивідуальній упаковці.
3. Враховуючи проект договору про закупівлю, доданий до тендерної документації, а саме 3. ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ,
( 3.2 Товари повинні відвантажуватися ПОСТАЧАЛЬНИКОМ з таким розрахунком, щоб на момент їх постачання залишалося не менш ніж 80% (вісімдесят відсотків) від їх загального терміну придатності)
Тобто, згідно заявок замовника, як правило до 7 год. ранку.
Дата відповіді:
25.01.2019 16:04
Відповідь надана
Уточнення інформації
Номер:
8f944b06b4624bafa6cd6ea572b5b3a7
Дата опублікування:
23.01.2019 13:33
Опис:
Доброго дня! Маємо бажання прийняти участь у тендері. Будь ласка, уточніть:
1. Чи є критерії щодо відповідності даного вида виробу якомусь ДСТУ?
2. Хліб повинен бути запакований чи ні?
3. Вкажіть години доставки хліба протягом доби.
Відповідь:
Доброго дня. Дякуємо за питання.
1. Визначення критеріїв щодо відповідності даного виду виробу містяться в ДСТУ-П 8536:2015 Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості та ДСТУ-П 4585:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови.
2. Згідно тендерної документації (Додаток 2, Технічне завдання) вказані якісні характеристики то даного виду товару. Кожний виріб повинен бути в окремій індивідуальній упаковці.
3. Враховуючи проект договору про закупівлю, доданий до тендерної документації, а саме 3. ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ,
( 3.2 Товари повинні відвантажуватися ПОСТАЧАЛЬНИКОМ з таким розрахунком, щоб на момент їх постачання залишалося не менш ніж 80% (вісімдесят відсотків) від їх загального терміну придатності)
Тобто, згідно заявок замовника, як правило до 7 год. ранку.
Дата відповіді:
25.01.2019 16:04
Відповідь надана
Уточнення інформації
Номер:
cae7d4d0d4f54874b8000a901305d227
Дата опублікування:
23.01.2019 13:32
Опис:
Доброго дня! Маємо бажання прийняти участь у тендері. Будь ласка, уточніть:
1. Чи є критерії щодо відповідності даного вида виробу якомусь ДСТУ?
2. Хліб повинен бути запакований чи ні?
3. Вкажіть години доставки хліба протягом доби.
Відповідь:
Доброго дня. Дякуємо за питання.
1. Визначення критеріїв щодо відповідності даного виду виробу містяться в ДСТУ-П 8536:2015 Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості та ДСТУ-П 4585:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови.
2. Згідно тендерної документації (Додаток 2, Технічне завдання) вказані якісні характеристики то даного виду товару. Кожний виріб повинен бути в окремій індивідуальній упаковці.
3. Враховуючи проект договору про закупівлю, доданий до тендерної документації, а саме 3. ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ,
( 3.2 Товари повинні відвантажуватися ПОСТАЧАЛЬНИКОМ з таким розрахунком, щоб на момент їх постачання залишалося не менш ніж 80% (вісімдесят відсотків) від їх загального терміну придатності)
Тобто, згідно заявок замовника, як правило до 7 год. ранку.
Дата відповіді:
25.01.2019 16:04