• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо CPV: 15110000-2 (яловичина охолоджена 1 категорії без кісток; м’ясо свійської птиці (тушки курей 1 категорії патрані охолоджені; філе куряче охолоджене; четвертинки задні курячі охолоджені))

Контактна особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками. З усіх питань, пов’язаних з організацією проведення процедури закупівлі, підготовкою та подачею тендерної пропозиції, отримання інформації щодо предмета закупівлі, його технічних, якісних та кількісних характеристик звертатися через електронну систему закупівель до бухгалтера закладу Надяк Галини Іванівни, м.т. 0975470423.

Завершена

455 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 275.00 UAH
Період уточнення: 01.02.2019 17:48 - 08.02.2019 00:00
Відповідь надана

щодо надання експлуатацыйного дозволу

Номер: a56365200be04bedbf1682bcdfab07ca
Дата опублікування: 07.02.2019 11:07
Опис: Згідно додатку №2 «учасник має надати копію експлуатаційного дозволу» згідно примітки поданої нижче «Примітка. В разі, якщо учасник, відповідно до норм чинного законодавства, не зобов’язаний складати якийсь із документів, що вимагається даним Додатком, такий учасник у складі документів своєї пропозиції надає оригінал довідки, виданої відповідним органом, в якому повинно бути обґрунтовано законодавчі підстави відсутності такого документу в учасника.» 1.Чи буде врахована Замовником наявність іншого документа, якщо згідно такого документу учасник не має права здійснення виробництва та/або обігу на даних потужностях предмету закупівлі( яловичини, свійської птиці) з дотриманням відповідних температурних умов 2.Чи відноситься предмет закупівлі до харчових продуктів, які потребують дотримання температурних режимів, щоб бути придатними для споживання?, так як про це не зазначено у технічних вимогах додатку №2 до документації?
Відповідь: Щодо поставленого запитання: Чи буде врахована Замовником наявність іншого документа, якщо згідно такого документу учасник не має права здійснення виробництва та/або обігу на даних потужностях предмету закупівлі (яловичини, свійської птиці) з дотриманням відповідних температурних умов? Повідомляємо, що відповідно до п.1 ч.1 ст.19 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23 грудня 1997 року № 771/97-ВР (Із змінами): «1) Оператори ринку мають право: одержувати в установленому порядку вiд компетентного органу: належним чином оформленi документи, що є результатом здійснення державного контролю потужностей та об'єктiв санiтарних заходiв, якi перебувають в управлiннi оператора ринку, включаючи акти перевiрок, приписи, розпорядження, протоколи, документи, на пiдставi яких оператор ринку або його посадовi особи притягаються до вiдповiдальностi; iншу iнформацiю, пов'язану iз здiйсненням державного контролю потужностей та об'єктiв санiтарних заходiв, що перебувають в управлiннi оператора ринку». Таким чином, учасники аукціону зобов’язані надати відповідні документи чи підтверджуючі довідки (або інші документи), що, згідно законодавства, є чинними для ведення даного виду діяльності. Усі подані документи будуть розглянуті та ретельно вивчені тендерним комітетом закладу на відповідність діючому законодавству. Щодо поставленого запитання: Чи відноситься предмет закупівлі до харчових продуктів, які потребують дотримання температурних режимів, щоб бути придатними для споживання?, так як про це не зазначено у технічних вимогах додатку №2 до документації? Повідомляємо, що визначення та співвіднесення харчових продуктів до таких, які потребують (чи не потребують) дотримання температурних режимів, щоб залишатися придатними для споживання, відноситься до сфери діяльності Держпродспоживслужби, яка відповідає за державну реєстрацію потужностей операторів ринку, що використовується на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів.
Дата відповіді: 12.02.2019 12:43