• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Вершкове масло

Так як система електронних закупівель prozorro.gov.ua передбачає обов'язкове зазначення очікуваної вартості "з" або "без" ПДВ замовником зазначено вартість "з" ПДВ. Проте до оцінки та до участі допускаються пропозиції учасників незалежно від форми оподаткування, що визначені згідно Податкового законодавства України

Торги не відбулися

422 700.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 4 227.00 UAH
Період уточнення: 10.01.2019 16:04 - 20.01.2019 16:45
Відповідь надана

питання щодо тендерної документації

Номер: d5ef3a78eb934b249337a946684c34fc
Дата опублікування: 15.01.2019 13:06
Опис: Встановлюючи таку умову тендерної документації, замовник керується нормами чинного законодавства України, і усвідомлює, що положення тендерної документації повинні відповідати нормам чинного законодавства України, так як у разі невідповідності тендерної документації законодавству України, дана процедура закупівлі підлягає відміні з підстави "порушення, які неможливо усунути".
Відповідь: Тендерний комітет розглянув питання та вирішив надати відповідь наступного змісту: Тендерна документація передбачає невід’ємні її частини, зокрема додаток №4 «Технічне завдання». Пунктом 3 цього додатку №4 до тендерної документації визначено, що кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Товар по якості і безпечності повинна відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ, які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ) та які діють на момент проведення процедури закупівлі. В складі тендерної пропозиції Учасник повинен надати діючий документ про проведення лабораторного контролю харчових продуктів. Дана вимога встановлена в тендерній документації у відповідності до листа Каховського районного управління Головного управління Держспоживслужби в Херсонській області оскільки останнім під час проведення планових або позапланових перевірок ДНЗ було виявлено, що постачання продуктів харчування здійснюється без проведення періодичного лабораторного контролю. Отже, з метою дотримання вимог Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від постачальників харчових продуктів необхідно вимагати проведення періодичного лабораторного контролю харчових продуктів (овочів та швидкопсувної продукції). Таким чином, в складі тендерної пропозиції учасник повинен надати діючий документ про проведення лабораторного контролю харчових продуктів, що є предметом закупівлі. З огляду на вищевикладене з боку тендерного комітету не порушено основну статтю 3 Закону України «Про публічні закупівлі», в частині в затвердженій тендерній документації відсутні дискримінаційні вимоги до учасників.
Дата відповіді: 16.01.2019 11:53
Відповідь надана

питання щодо тендерної документації

Номер: 3096d74a9cc64538be077dd41be255ac
Дата опублікування: 15.01.2019 13:00
Опис: Замовником у додатку №4 зазначено наступну умову: "Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Товар по якості і безпечності повинна відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ, які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ) та які діють на момент проведення процедури закупівлі. В складі тендерної пропозиції Учасник повинен надати діючий документ про проведення лабораторного контролю харчових продуктів" Просимо надати роз"яснення який саме документ має бажання отримати замовник на виконання цієї вимоги. Яким саме органом повинен бути виданий документ про проведення лабораторного контролю. Просимо замовника роз"яснити якими нормативно-правовими документами він керувався для встановлення даної умови, з посиланням на конкретну норму чи статтю, для того щоб ознайомитись з даним нормативно-правовим документом і отримати інформацію до компетенції якого органу входять функції щодо лабораторного контролю продукції, (а саме масла вершкового) та який саме документ даний орган повинен надати
Відповідь: Тендерний комітет розглянув питання та вирішив надати відповідь наступного змісту: Тендерна документація передбачає невід’ємні її частини, зокрема додаток №4 «Технічне завдання». Пунктом 3 цього додатку №4 до тендерної документації визначено, що кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Товар по якості і безпечності повинна відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ, які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ) та які діють на момент проведення процедури закупівлі. В складі тендерної пропозиції Учасник повинен надати діючий документ про проведення лабораторного контролю харчових продуктів. Дана вимога встановлена в тендерній документації у відповідності до листа Каховського районного управління Головного управління Держспоживслужби в Херсонській області оскільки останнім під час проведення планових або позапланових перевірок ДНЗ було виявлено, що постачання продуктів харчування здійснюється без проведення періодичного лабораторного контролю. Отже, з метою дотримання вимог Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від постачальників харчових продуктів необхідно вимагати проведення періодичного лабораторного контролю харчових продуктів (овочів та швидкопсувної продукції). Таким чином, в складі тендерної пропозиції учасник повинен надати діючий документ про проведення лабораторного контролю харчових продуктів, що є предметом закупівлі. З огляду на вищевикладене з боку тендерного комітету не порушено основну статтю 3 Закону України «Про публічні закупівлі», в частині в затвердженій тендерній документації відсутні дискримінаційні вимоги до учасників.
Дата відповіді: 16.01.2019 11:52