-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Овочі, фрукти та горіхи(капуста, буряк, морква, цибуля, часник, баклажани, перець болгарський, помідори свіжі, огірки свіжі, полуниця, черешня, яблука, банани, груші, сливи, апельсини, лимони, мандарини)
Закупівлю розпочато на очікувану вартість на 2019 рік
Завершена
473 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 134.65 UAH
мін. крок: 0.5% або 2 134.65 UAH
Період уточнення:
04.12.2018 11:09 - 15.12.2018 11:14
Відповідь надана
уточнення документації
Номер:
0cfa3ca2dc364c9694b96fe130d2563d
Дата опублікування:
06.12.2018 16:11
Опис:
Добрий день.Відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” експлуатаційний дозвіл, видається на підставі результатів перевірки відповідності потужності оператора ринку вимогам санітарних заходів, дає змогу такому операторові ринку провадити визначені види господарської діяльності з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження. Вимагаючи надання експлуатаційного дозволу, ви мали на увазі Постанову КМУ від 11.11.2015 №930? Цей дозвіл дається відносно операцій харчових продуктів тваринного походження. Предмет закупівлі відноситься до продуктів не тваринного походження. Прошу уточнити вимоги відносно дозволу.
Відповідь:
Доброго дня! Насамперед Мінекономрозвитку наголошує на тому, що зміст кожного розділу тендерної документації, яку замовник складає на основі Примірної тендерної документації, затвердженої наказом Мінекономрозвитку від 13.04.2016 р. № 680, визначається ним самостійно. При цьому Уповноважений орган звертає увагу ще й на те, що вимоги, встановлені у тендерній документації, та перелік документів, якими має підтвердити свою відповідність таким вимогам кожен з учасників торгів, замовник визначає самостійно з урахуванням специфіки того чи іншого предмета закупівлі, дотримуючись при цьому законодавства, в тому числі й принципів публічних закупівель. Разом з тим учасники не подають у складі тендерних пропозицій документи, що не передбачені для них чинним законодавством. Тож радимо учаснику самостійно перевірити у той чи інший спосіб документального підтвердження тієї чи іншої вимоги,встановлених у тендерній документації, ознайомитися з вимогами чинного законодавства. При цьому не забуваймо: обов’язкові вимоги, які замовник має передбачити у тендерній документації, законодавець прописав у ч. 2 ст. 22 Закону № 922.
Дата відповіді:
07.12.2018 14:56
Відповідь надана
уточнення відповіді
Номер:
0493a154ee21490d8d3dd625f566a3af
Дата опублікування:
06.12.2018 09:32
Опис:
Добрий день. Будь ласка, уточніть яким нормативним документом визначений експлуатаційний дозвіл для потужностей (об"єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів який вимагається в тендерній документації. Дякуємо.
Відповідь:
Наказ КМУ від 11.11.2015 №930 "Про затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу, форми експлуатаційного дозволу"
Дата відповіді:
06.12.2018 10:21
Відповідь надана
Тендерна документація
Номер:
2e7eb64fde8c435e92d774a12d449771
Дата опублікування:
05.12.2018 10:34
Опис:
Добрий день. В додатку 2 до тендерної документації вказано, що учасник в тендерній пропозиції повинен надати експлуатаційний дозвіл на приміщення. Прошу роз'яснити, чи є це Реєстр операторів потужностей (об'єктів), який вівся Держветфітослужбою до 2015 року , чи Реєстр операторів ринку та потужностей харчових продуктів, на які видано експлуатаційний дозвіл (наказ Мінагрополітики від 10.02.2016 № 40)?
В тендерній документації відсутні чіткі вказівки на надання учасниками документів, які підтверджують якість предмета закупівлі. Чи треба їх надавати?
Чи потрібно учасникам надавати додатково, крім договору оренди, документи, які містять інформацію про територію використання орендованого транспорту? Дякуємо.
Відповідь:
Доброго дня! 1.В розділі 3 п.5 "Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, встановлені ст.17 Закону " вказано, надати: -копію експлуатаційного дозволу для потужностей (об"єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів; -інформацію в довільній формі, про внесення потужностей (об"єктів) та їх операторів, що здійснюють діяльність з виробництва та /або обігу харчових продуктів в реєстр потужностей на офіційному веб-сайті Держпродспоживслужби України. 2. Додатком 2 Тендерної документації абзац " Документи для посвідчення якості товару, що планується постачатися" встановлено вимогу щодо надання: -копій посвідчень, довідок (сертифікатів) про якість продукції. 3. Вимогу, щодо копії договору про використання транспортного засобу та території використання не встановлено.
Дата відповіді:
06.12.2018 09:14