-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (риба заморожена)
Завершена
121 500.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 607.50 UAH
мін. крок: 0.5% або 607.50 UAH
Період уточнення:
05.12.2018 13:07 - 15.12.2018 15:00
Відповідь надана
Щодо вимог тендерної документації
Номер:
452b6899d6584be5acf56391f90e8254
Дата опублікування:
10.12.2018 10:20
Опис:
Добрий день.
1. Згідно з п.4 додатку 3 до Тендерної документації вимагається надання Учасником сертифікату якості/відповідності виробника на кожну партію товару. Доводимо до Вашого відома, що згідно наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 01.02.2005р. №28 «Про затвердження Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні» продукти харчування не підлягають обов’язковій сертифікації. Просимо Вас внести зміни до тендерної документації та вилучити вищезазначену вимогу.
2. Згідно з п.5 додатку 3 до Тендерної документації "5. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ(надати копії сертифікатів)". Просимо уточнити копії яких саме сертиівкатів повинен надати учасник у складі своєї тендерної пропозиції.
Дякуємо
Відповідь:
1. Стосовно питання надання Учасником сертифікату якості/відповідності виробника, надаєте гарантійний лист, складений у довільній формі, щодо не підлягання обов"язковій сертифікації продуктів харчування, згідно наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 01.02.2005р. №28 «Про затвердження Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні». 2. Згідно з п.5 додатку 3 до Тендерної документації "5. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ (зразок копії сертифіката або паспорта чи декларації про відповідність/якості тощо).
Дата відповіді:
10.12.2018 15:15