-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Масло вершкове
Завершена
800 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 8 000.00 UAH
мін. крок: 1% або 8 000.00 UAH
Період уточнення:
28.11.2018 13:46 - 04.12.2018 13:42
Відповідь надана
ТД
Номер:
10c03a403b7142fa8c65105693f7d861
Дата опублікування:
04.12.2018 13:28
Опис:
В в пункту 6 розділі 3 тендерної документації зазначається, що учасник повинен надати: "інформація, складена у довільній формі, про вказану в рецептурі характеристику масла вершкового" хочу звернути Вашу увагу, що дана інформація може бути надана тільки виробником, і тому дана вимога є дескримінаційна.
Крім того в ТД зазначається, що учасник повинен надати документ про: "опис умов для зберігання масла вершкового до моменту його отримання замовником (Покупцем); дана умова теж є дискрімінаційною так, як учасник який не є виробником не в змозі надати інформацію про зберігання до моменту постачання товару на склад Учасника.
Звертаю Вашу увагу, що впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» для малих потужностей не є обов'язково.
Прошу врахувати дану інформацію та внести відповідні зміни до ТД. Дякую.
Крім того як часто буде здійснюватися поставка товару до Замовника?
Відповідь:
Тендерна документація розроблена на виконання вимог Закону України "Про публічні закупівлі" від 25.15.2015 р.№922-V-III (зі змінами) (далі-Закон).
У п. 4,5 Розділу 3 тендерної документації довідки подаються в довільній формі без посилання на конкретну торгівельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника. Отже, рецептурна характиристика та опис умов зберігання товару не є дискримінацією, так як відповідає вимогам Закону.
Поставка товару повинна здійснюватись відповідно до п.п 6.2 п.6 Розділу 3 тендерної документації.
Дата відповіді:
05.12.2018 16:01