-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Масло вершкове з умістом жиру від 72,5 мас.% до 85 мас. %
Масло вершкове з умістом жиру від 72,5 мас.% до 85 мас. %
Завершена
1 503 069.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 3% або 45 092.07 UAH
мін. крок: 3% або 45 092.07 UAH
Період уточнення:
27.11.2018 15:46 - 03.12.2018 23:00
Відповідь надана
запитання
Номер:
fa51e0e96c6d420484add32827973fd6
Дата опублікування:
30.11.2018 12:59
Опис:
Відповідно до додатку 9 Тендерної документації на закупівлю оброблених фруктів та овочів, учасник який для обігу предмету закупівлі використовує потужності (об’єкт) згідно договору оренди або суборенди, додатково пояснює яке саме конкретне приміщення є приміщенням для підготовки харчових продуктів до продажу, розвішування товару (вказує площу, літеру приміщення, назву, надає іншу індивідуалізуючу приміщення інформацію), та надає технічний паспорт, де буде схематично виділене та показане на плані приміщення, яке буде використовуватись для передпродажної підготовки предмету закупівлі, розвішування товару та інших маніпуляцій із ним. При цьому незрозуміло якщо Учасник є власником приміщення, яке буде задіяне в обігу предмету закупівлі, чи потрібно йому надавати пояснення щодо приміщення, яке задітьюєся в обігу, а також чи необхідно у складі тендерної пропозиції надавати технічний паспорт.
Відповідь:
Доброго дня. Дякуємо за запитання, тендерним комітетом буде доопрацьовано дане питання.
Дата відповіді:
30.11.2018 16:00