-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
томатна паста; помідори консервовані (3,0 л); огірки консервовані (3,0 л); ікра кабачкова; горох зелений консервований; квасоля консервована; перець консервований (лечо); ікра баклажанна; сухофрукти; родзинки; джем; повидло
томатна паста; помідори консервовані (3,0 л); огірки консервовані (3,0 л); ікра кабачкова; горох зелений консервований; квасоля консервована; перець консервований (лечо); ікра баклажанна; сухофрукти; родзинки; джем; повидло
Завершена
644 050.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 3% або 19 321.50 UAH
мін. крок: 3% або 19 321.50 UAH
Період уточнення:
27.11.2018 15:23 - 02.12.2018 21:00
Відповідь надана
запитання
Номер:
227801a9f8fc4017ac382ba6d91dff43
Дата опублікування:
30.11.2018 10:51
Опис:
Відповідно до додатку 8 Тендерної документації на закупівлю оброблених фруктів та овочів, учасник який для обігу предмету закупівлі використовує потужності (об’єкт) згідно договору оренди або суборенди, додатково пояснює яке саме конкретне приміщення є приміщенням для підготовки харчових продуктів до продажу, розвішування товару (вказує площу, літеру приміщення, назву, надає іншу індивідуалізуючу приміщення інформацію), та надає технічний паспорт, де буде схематично виділене та показане на плані приміщення, яке буде використовуватись для передпродажної підготовки предмету закупівлі, розвішування товару та інших маніпуляцій із ним. При цьому незрозуміло якщо Учасник є власником приміщення, яке буде задіяне в обігу предмету закупівлі, чи потрібно йому надавати пояснення щодо приміщення, яке задітьюєся в обігу, а також чи необхідно у складі тендерної пропозиції надавати технічний паспорт.
Відповідь:
Замовник розглянув Ваше питання та було внесено відповідні зміни до тендерної документації. Дякуємо за запитання!
Дата відповіді:
03.12.2018 18:55