-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
«Кейтерингові послуги для забезпечення одноразовим гарячим харчуванням учнів пільгової категорії Ліцею №2 Підгородненської міської ради Дніпропетровської області» (Код згідно ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" – 55520000-1 — Кейтерингові послуги)
Завершена
413 820.00
UAH без ПДВ
Період уточнення:
02.09.2025 13:10 - 07.09.2025 00:00
Відповідь надана
технічне завдання
Номер:
84abd4cd8b6a468eaae35c9bdaa1dd0a
Дата опублікування:
05.09.2025 17:11
Опис:
прошу роз'яснити, чому замовник під час воєної агресії російської федирації у своїй діяльності використовує збірник рецептур 1987 року?
Відповідь:
Книгу “Збірник рецептур страв для харчування школярів” було видано 1987 року. Це довідкове видання, розроблене Головним управлінням громадського харчування Міністерства торгівлі УРСР спільно з Київським науково-дослідним інститутом гігієни харчування Міністерства охорони здоров'я УРСР.
Дата відповіді:
08.09.2025 11:06
Відповідь надана
технічне завдання
Номер:
ef927d0f949345489b2de68431602edb
Дата опублікування:
05.09.2025 17:11
Опис:
прошу повідомти яким Законом України передбачено вимірювати відстань у 5 км. згідно адреси потужності, зазначеної в договорі оренди чи в довідці про наявність приміщення?
Відповідь:
Відстань у 5 км. обумовлена Терміном придатності до споживання та умови зберігання зазначених в Технологічних картах
Дата відповіді:
08.09.2025 11:05
Відповідь надана
кваліфікаційні вимоги
Номер:
21fdbcf3d19e4e41bfabbeb1006114bd
Дата опублікування:
05.09.2025 17:11
Опис:
прошу роз'яснити чи буде вважатись порушення умов тендерної документації, якщо акти за результатами проведення санітарної обробки автотранспорта будуть представлені за вересень місяць цього року?
Відповідь:
акти за результатами проведення санітарної обробки автотранспорта які будуть представлені за вересень або серпень місяць цього року не будуть вважатись порушенням умов тендерної документації
Дата відповіді:
08.09.2025 11:05
Відповідь надана
технічне завдання
Номер:
f3f0e22adc844309a7556c286e918ff9
Дата опублікування:
05.09.2025 17:11
Опис:
чи незабезпечить вимога про наявність цеху для приготування їжі саме на відстані 5 км. перемогу єдиному участнику, який і так не один рік поспіль перемагає у подібних торгах - ФОП ТАМОРКО ВІКТОР ВОЛОДИМИРОВИЧ?
Відповідь:
Вимога про про наявність цеху для приготування їжі саме на відстані 5 км. може забезпечити перемогу будь якому учаснику, адреса потужності якого знаходиться в м. Підгородне чи на лівому березі Дніпра.
Дата відповіді:
08.09.2025 11:04
Відповідь надана
технічне завдання
Номер:
b482a7434496492ab565479730bbb077
Дата опублікування:
05.09.2025 15:12
Опис:
прошу повідомити чому в п. 24 де замовник перелічує законо та підзаконі нормативноправові акти України, якими учасник повинен керуватись, не зазначено жодного збірника рецептур, а у відмовідях замовник посилається на якись не відомий збірник рецептур?
Відповідь:
Меню погоджено Начальником Дніпровського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровської області
Дата відповіді:
05.09.2025 15:32
Відповідь надана
технічне завдання
Номер:
642a2d96be9a451d9f3a2ae033e304c9
Дата опублікування:
05.09.2025 15:09
Опис:
прошу зазначити назву збірника рецептур?
ким та коли він затвердженний?
Відповідь:
Збірники рецептур зазначені в Додатку 7
Дата відповіді:
05.09.2025 15:30
Відповідь надана
технічне завдання
Номер:
84db1fbb5519478896e4775534e8f5dd
Дата опублікування:
05.09.2025 14:54
Опис:
прошу повідомти яким чином замовник буде вимірювати відстань у 5 км.?
Відповідь:
Згідно адреси потужності, зазначеної в договорі оренди чи в довідці про наявність приміщення.
Дата відповіді:
05.09.2025 15:27
Відповідь надана
кваліфікаційні критерії
Номер:
0a2c0a29ee804bd7b7ebbfea90b32a74
Дата опублікування:
05.09.2025 14:23
Опис:
Підпункт 5.2 .3 пункту 5 Розділу 3 Тендерної документаії передбачено надання учасниками свідоцтво про реєстрацію Учасника платником податку на додану вартість чи єдиного податку (за наявності), а саме при відсутності не є обов'язковим.
Якщо для замовника цей документ є не обов'язковим то навіщо його вимагати?
Відповідь:
Замовник не вимагає, а пропонує надати за наявності.
Дата відповіді:
05.09.2025 15:19
Відповідь надана
кваліфікаційні вимоги
Номер:
3a19a9011ae544079ff2f1966032d446
Дата опублікування:
05.09.2025 14:21
Опис:
Замовник вимагає надати акти за результатами проведення санітарної обробки автотранспорта.
Прошу зазначити за який період необхідно надавати такі акти?
Відповідь:
За останній місяць
Дата відповіді:
05.09.2025 15:14
Відповідь надана
технічна специфікація
Номер:
e51831bc42ee446dbbf35e54c3cc64d6
Дата опублікування:
05.09.2025 14:07
Опис:
прошу зазначити, які саме блюда мають термін реалізації 30 хв.? Та яким нормативно-правовим актом передбачений такий термін реалізації?
Відповідь:
Всі блюда з використанням яєць та овочеві салати, а саме:Скрамбл-15хв., Пухкий омлет з орегано-15хв., Фритата-15хв.,Асорті овочеве-15хв.,Салат зелений з огірків та томатів-15хв.
Термін реалізації зазначено в Термін придатності до споживання та умови зберігання Технологічних карт Збірників рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти.
Дата відповіді:
05.09.2025 15:04