• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

«Кейтерингові послуги для забезпечення одноразовим гарячим харчуванням учнів пільгової категорії Ліцею №2 Підгородненської міської ради Дніпропетровської області» (Код згідно ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" – 55520000-1 — Кейтерингові послуги)

Завершена

413 820.00 UAH без ПДВ
Період уточнення: 02.09.2025 13:10 - 07.09.2025 00:00
Відповідь надана

технічне завдання

Номер: 84abd4cd8b6a468eaae35c9bdaa1dd0a
Дата опублікування: 05.09.2025 17:11
Опис: прошу роз'яснити, чому замовник під час воєної агресії російської федирації у своїй діяльності використовує збірник рецептур 1987 року?
Відповідь: Книгу “Збірник рецептур страв для харчування школярів” було видано 1987 року. Це довідкове видання, розроблене Головним управлінням громадського харчування Міністерства торгівлі УРСР спільно з Київським науково-дослідним інститутом гігієни харчування Міністерства охорони здоров'я УРСР.
Дата відповіді: 08.09.2025 11:06
Відповідь надана

технічне завдання

Номер: ef927d0f949345489b2de68431602edb
Дата опублікування: 05.09.2025 17:11
Опис: прошу повідомти яким Законом України передбачено вимірювати відстань у 5 км. згідно адреси потужності, зазначеної в договорі оренди чи в довідці про наявність приміщення?
Відповідь: Відстань у 5 км. обумовлена Терміном придатності до споживання та умови зберігання зазначених в Технологічних картах
Дата відповіді: 08.09.2025 11:05
Відповідь надана

кваліфікаційні вимоги

Номер: 21fdbcf3d19e4e41bfabbeb1006114bd
Дата опублікування: 05.09.2025 17:11
Опис: прошу роз'яснити чи буде вважатись порушення умов тендерної документації, якщо акти за результатами проведення санітарної обробки автотранспорта будуть представлені за вересень місяць цього року?
Відповідь: акти за результатами проведення санітарної обробки автотранспорта які будуть представлені за вересень або серпень місяць цього року не будуть вважатись порушенням умов тендерної документації
Дата відповіді: 08.09.2025 11:05
Відповідь надана

технічне завдання

Номер: f3f0e22adc844309a7556c286e918ff9
Дата опублікування: 05.09.2025 17:11
Опис: чи незабезпечить вимога про наявність цеху для приготування їжі саме на відстані 5 км. перемогу єдиному участнику, який і так не один рік поспіль перемагає у подібних торгах - ФОП ТАМОРКО ВІКТОР ВОЛОДИМИРОВИЧ?
Відповідь: Вимога про про наявність цеху для приготування їжі саме на відстані 5 км. може забезпечити перемогу будь якому учаснику, адреса потужності якого знаходиться в м. Підгородне чи на лівому березі Дніпра.
Дата відповіді: 08.09.2025 11:04
Відповідь надана

технічне завдання

Номер: b482a7434496492ab565479730bbb077
Дата опублікування: 05.09.2025 15:12
Опис: прошу повідомити чому в п. 24 де замовник перелічує законо та підзаконі нормативноправові акти України, якими учасник повинен керуватись, не зазначено жодного збірника рецептур, а у відмовідях замовник посилається на якись не відомий збірник рецептур?
Відповідь: Меню погоджено Начальником Дніпровського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровської області
Дата відповіді: 05.09.2025 15:32
Відповідь надана

технічне завдання

Номер: 642a2d96be9a451d9f3a2ae033e304c9
Дата опублікування: 05.09.2025 15:09
Опис: прошу зазначити назву збірника рецептур? ким та коли він затвердженний?
Відповідь: Збірники рецептур зазначені в Додатку 7
Дата відповіді: 05.09.2025 15:30
Відповідь надана

технічне завдання

Номер: 84db1fbb5519478896e4775534e8f5dd
Дата опублікування: 05.09.2025 14:54
Опис: прошу повідомти яким чином замовник буде вимірювати відстань у 5 км.?
Відповідь: Згідно адреси потужності, зазначеної в договорі оренди чи в довідці про наявність приміщення.
Дата відповіді: 05.09.2025 15:27
Відповідь надана

кваліфікаційні критерії

Номер: 0a2c0a29ee804bd7b7ebbfea90b32a74
Дата опублікування: 05.09.2025 14:23
Опис: Підпункт 5.2 .3 пункту 5 Розділу 3 Тендерної документаії передбачено надання учасниками свідоцтво про реєстрацію Учасника платником податку на додану вартість чи єдиного податку (за наявності), а саме при відсутності не є обов'язковим. Якщо для замовника цей документ є не обов'язковим то навіщо його вимагати?
Відповідь: Замовник не вимагає, а пропонує надати за наявності.
Дата відповіді: 05.09.2025 15:19
Відповідь надана

кваліфікаційні вимоги

Номер: 3a19a9011ae544079ff2f1966032d446
Дата опублікування: 05.09.2025 14:21
Опис: Замовник вимагає надати акти за результатами проведення санітарної обробки автотранспорта. Прошу зазначити за який період необхідно надавати такі акти?
Відповідь: За останній місяць
Дата відповіді: 05.09.2025 15:14
Відповідь надана

технічна специфікація

Номер: e51831bc42ee446dbbf35e54c3cc64d6
Дата опублікування: 05.09.2025 14:07
Опис: прошу зазначити, які саме блюда мають термін реалізації 30 хв.? Та яким нормативно-правовим актом передбачений такий термін реалізації?
Відповідь: Всі блюда з використанням яєць та овочеві салати, а саме:Скрамбл-15хв., Пухкий омлет з орегано-15хв., Фритата-15хв.,Асорті овочеве-15хв.,Салат зелений з огірків та томатів-15хв. Термін реалізації зазначено в Термін придатності до споживання та умови зберігання Технологічних карт Збірників рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти.
Дата відповіді: 05.09.2025 15:04