-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
-
Скасування закупівлі
Послуги їдалень
Період подачі пропозицій
до закінчення періоду залишилося 2 дні (до 22.09.25 00:00)
8 230 500.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 41 152.50 UAH
мін. крок: 0.5% або 41 152.50 UAH
До закінчення прийому пропозицій
02
дн
11
год
53
хв
27
сек
Оплата за участь: 4 080.00 UAH
Період уточнення:
05.08.2025 14:17 - 19.09.2025 00:00
Відповідь надана
Оформлення тендерної документації
Номер:
b278fc4ac7644de6a4f96521f94f09a0
Дата опублікування:
09.08.2025 15:18
Опис:
Шановний замовник. Прошу надати роз'яснення чи допускається використання факсимільного підпису при оформленні тендерної пропозиції
Відповідь:
Всі копії в тендерній документації мають бути оформлені згідно ДСТУ 4163:2020 «Державна уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів» п.5.26. На кожному аркуші документа має бути проставлено відмітку про засвідчення. Відмітка про засвідчення складається з таких елементів: словосполучення «Згідно з оригіналом» без лапок, найменування посади особи, яка засвідчує копію (наприклад «директор», особистий підпис цієї особи, власне ім’я та прізвище (наприклад, «Іван Федоренко», дата засвідчення копії, відбиток печатки (якщо організація її використовує). Учасник має відсканувати паперові копії документів, які належним чином засвідчені (як описано вище) і завантажити їх в систему в форматі PDF.
Дата відповіді:
11.08.2025 17:39
Відповідь надана
Складання меню
Номер:
43c1e97ae4f8492fb6a0b09460bd8f53
Дата опублікування:
07.08.2025 10:52
Опис:
Чи необхідно в меню вказувати білки, жири, вуглеводи, при умові виконання норм енергетичної цінності (калорійність)
Відповідь:
Постанови КМУ № 305 від 24.03.2021 та № 786 від 28.07.2021 є
ключовими документами, що регулюють організацію харчування в закладах
освіти. Постанова № 786, яка вносила зміни до постанови № 305, доповнила
її важливим абзацом, що прямо відповідає на ваше питання «У разі
дотримання добової калорійності раціону та калорійності за окремими
прийомами їжі розрахунок кількості білків, жирів та вуглеводів не
проводиться». Відповідно, якщо дотримується калорійність, то додатково
рахувати білки, жири та вуглеводи не обов’язково.
Дата відповіді:
08.08.2025 11:51