-
Спрощена закупівля
-
Однолотова
-
КЕП
Консерви м’ясні: «Яловичина тушкована» вищого гатунку; «Свинина тушкована» вищого гатунку ДК 021:2015 «15130000-8 М’ясопродукти»
Завершена
2 292 523.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 22 925.23 UAH
мін. крок: 1% або 22 925.23 UAH
Період уточнення:
13.06.2025 16:22 - 19.06.2025 08:00
Відповідь надана
Якість продукції
Номер:
9ce0bc578bfb4a96ab7331aac9a22d49
Дата опублікування:
16.06.2025 16:53
Опис:
Шановний замовнику! Згідно з оголошенням про проведення спрощеної закупівлі на Консерви м’ясні: «Яловичина тушкована» вищого гатунку; «Свинина тушкована» вищого гатунку ДК 021:2015 «15130000-8 М’ясопродукти», повідомляємо наступне: У Додатку 3, де визначені технічні та якісні характеристики товару, зазначено, Консерви м’ясні «Яловичина тушкована» вищого гатунку Масова частка м’яса не менше ніж 65 %. Масова частка жиру не більше ніж 14%. Масова частка білку не більше ніж 16%. Сторонні домішки не дозволено та Консерви м’ясні «Свинина тушкована» вищого гатунку Масова частка м’яса не менше ніж 65 %. Масова частка жиру не більше ніж 14%. Масова частка білку не більше ніж 16%. Сторонні домішки не дозволено.
Хочемо зазначити згідно ДСТУ 4450:2005 П 5.1.3 За фізико-хімічними показниками консерви бувають
1. Свинина тушковане - безсортова; 2. Яловичина тушкована - першого сорту або вищого сорту. Згідно таблиці 2 пункту 5.1.3 Консерва свинина тушкована :
- масова частка м'яса з жиром%, не менше - 59,0
- масова частка жиру,% - 35,00
- масова частка кухонної солі, % - від 1,0-1,5
- сторонні домішки - не дозволено
Консерва яловичина тушкована першого сорту :
- масова частка м'яса з жиром%, не менше - 54,0
- масова частка жиру,% - 17,00
- масова частка кухонної солі, % - від 1,0-1,5
- сторонні домішки - не дозволено
Консерва яловичина тушкована вищого сорту :
- масова частка м'яса з жиром%, не менше - 56,5
- масова частка жиру,% - 17,00
- масова частка кухонної солі, % - від 1,0-1,5
- сторонні домішки - не дозволено
Зважаючи на зазначене, просимо Вас уточнити вимоги до товару у технічному завданні та в описі до товару та в тендерній документації до спрощеного предмета закупівлі згідно чинних нормативних документів, а саме ДСТУ 4450:2005 "Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови".
Відповідь:
Дякуємо за звернення, будуть внесені зміни.
Дата відповіді:
17.06.2025 17:10