• Спрощена закупівля
  • Однолотова
  • КЕП

Консерви м’ясні: «Яловичина тушкована» вищого гатунку; «Свинина тушкована» вищого гатунку ДК 021:2015 «15130000-8 М’ясопродукти»

Завершена

2 292 523.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 22 925.23 UAH
Період уточнення: 13.06.2025 16:22 - 19.06.2025 08:00
Відповідь надана

Якість продукції

Номер: 9ce0bc578bfb4a96ab7331aac9a22d49
Дата опублікування: 16.06.2025 16:53
Опис: Шановний замовнику! Згідно з оголошенням про проведення спрощеної закупівлі на Консерви м’ясні: «Яловичина тушкована» вищого гатунку; «Свинина тушкована» вищого гатунку ДК 021:2015 «15130000-8 М’ясопродукти», повідомляємо наступне: У Додатку 3, де визначені технічні та якісні характеристики товару, зазначено, Консерви м’ясні «Яловичина тушкована» вищого гатунку Масова частка м’яса не менше ніж 65 %. Масова частка жиру не більше ніж 14%. Масова частка білку не більше ніж 16%. Сторонні домішки не дозволено та Консерви м’ясні «Свинина тушкована» вищого гатунку Масова частка м’яса не менше ніж 65 %. Масова частка жиру не більше ніж 14%. Масова частка білку не більше ніж 16%. Сторонні домішки не дозволено. Хочемо зазначити згідно ДСТУ 4450:2005 П 5.1.3 За фізико-хімічними показниками консерви бувають 1. Свинина тушковане - безсортова; 2. Яловичина тушкована - першого сорту або вищого сорту. Згідно таблиці 2 пункту 5.1.3 Консерва свинина тушкована : - масова частка м'яса з жиром%, не менше - 59,0 - масова частка жиру,% - 35,00 - масова частка кухонної солі, % - від 1,0-1,5 - сторонні домішки - не дозволено Консерва яловичина тушкована першого сорту : - масова частка м'яса з жиром%, не менше - 54,0 - масова частка жиру,% - 17,00 - масова частка кухонної солі, % - від 1,0-1,5 - сторонні домішки - не дозволено Консерва яловичина тушкована вищого сорту : - масова частка м'яса з жиром%, не менше - 56,5 - масова частка жиру,% - 17,00 - масова частка кухонної солі, % - від 1,0-1,5 - сторонні домішки - не дозволено Зважаючи на зазначене, просимо Вас уточнити вимоги до товару у технічному завданні та в описі до товару та в тендерній документації до спрощеного предмета закупівлі згідно чинних нормативних документів, а саме ДСТУ 4450:2005 "Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови".
Відповідь: Дякуємо за звернення, будуть внесені зміни.
Дата відповіді: 17.06.2025 17:10