-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 15240000-2 Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви.
Консерви в маслі мають бути виготовлені за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарних – санітарних правил, відповідати нормативній документації ДСТУ ГОСТ 7454:2009. Банки повинні бути цілими, чистими, без деформації та іржі, етикетка цілою, міцно приклеєною, без забруднень з чітким текстом. На внутрішній стороні банок без плям та вздуття. Шматки або тушки риби (сардина) цілі, не розварені, правильної форми, відповідного запаху, консистенція щільна, але не суха чи жирна. При обережному перекладанні шматки риби повинні зберігати форму. Кількість заливки, бульйону у межах 10-40%. Консерви повинні мати притаманний смак продукту : рибний, з прянощами, без сторонніх присмаків і запахів. Фасування – жерстяні банки вагою 230-240г нетто. Дата виготовлення – друге півріччя 2018..
мін. крок: 1% або 71.44 UAH