-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Модульна збірно-розбірна споруда (їдальня)
Завершена
59 040 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 295 200.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 295 200.00 UAH
Період уточнення:
20.05.2025 16:39 - 26.05.2025 00:00
Відповідь надана
невідповідність назви предмета закупівлі технічним характеристикам
Номер:
1a59af6dae5945559f63d8e3311f2461
Дата опублікування:
22.05.2025 16:51
Опис:
Предметом закупівлі є модульна збірно-розбірна споруда (їдальня).
Слово «модульна» означає що споруда збирається з окремих модулів які скріплюються між
собою в загальну конструкцію. В технічних (якісних) та кількісних характеристиках
предмета закупівлі описана збірно-розбірна каркасна споруда, яка складається з окремих
колон, ферм, балок, прогонів, в’язів та елементів огородження. Також Ви посилаєтесь на
ДСТУ Б В.2.2-22:2008 яке затверджує нормативно-правові акти до будівель мобільних
(інвентарних) що суперечать опису технічних (якісних) та кількісних характеристик
предмета закупівлі. Надайте, будьь ласка роз’яснення.
Відповідь:
Добрий день. Шановний Учасник, Ваше питання розглянуто. Предметом закупівлі є модульна збірно-розбірна споруда (їдальня). Дана споруда відноситься до збірно-розбірної будівлі, що складається з комплекту площинних і лінійних елементів, що об’єднуються в конструктивну систему на місці експлуатації на яку поширюються вимоги ДСТУ Б В.2.2-22:2008 (див. п.3.4 розділу ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТЬ ДСТУ Б В.2.2-22:2008).
Дата відповіді:
23.05.2025 16:00
Відповідь надана
Перелік обладнання
Номер:
0ee0e55127cf4dbaae7cb1fe24563f5b
Дата опублікування:
22.05.2025 16:05
Опис:
Згідно пп 8.5-8.8 п.8 Додатку №3 до тендерної документації «ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ТА ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ» електрична частина, що стосується предмету закупівлі встановлюється згідно електротехнічних рішень. Щоб розробити дані рішення необхідно знати чіткий та повний перелік обладнання з зазначеними потужностями, яке має бути підключено до електроживлення. У зв’язку з цим просимо надати чіткий перелік обладнання з зазначенням його кількості та потужностями для можливості розроблення електротехнічних рішень.
Відповідь:
Добрий день. Шановний Учасник, Ваше питання розглянуто. Дякуємо за уважність. Надаємо орієнтовний перелік обладнання та його потужності споживання: Гарячий цех (№30): плита електрична в кількості 4 штуки, очікувана потужність 72 кВт; сковорода електрична в кількості 2 штуки, очікувана потужність 19 кВт; пароконвектомат в кількості 2 штуки, очікувана потужність 32,2 кВт; шафа жарова (парова) в кількості 3 штуки, 27 кВт; казан електричний для варіння їжі в кількості 9 штук, очікувана потужність 243 кВт; гриль для кур в кількості 4 штуки, очікувана потужність 39,2 кВт; М’ясний цех (№29): шафа холодильна в кількості 1 штука, очікувана потужність 0,37 кВт; м’ясорубка в кількості 2 штуки, очікувана потужність 2,2 кВт; міксер планетарний в кількості 1 штуки, очікувана потужність 1,5 кВт; Рибний цех (№31): м’ясорубка в кількості 1 штуки, очікувана потужність 1,1 кВт; міксер планетарний в кількості 1 штуки, очікувана потужність 1,5 кВт; шафа холодильна в кількості 1 штуки, очікувана потужність 0,37 кВт; Цех мийки посуду (№16;№38): машина посудомийна в кількості 2 штуки, очікувана потужність 96 кВт ; машина для чищення картоплі в кількості 2 штуки, очікувана потужність 2,2 кВт; машина овочерізальна в кількості 2 штуки, очікувана потужність 1,1 кВт; Холодний цех (№32): машина універсальна кухонна загального призначення в кількості 1 штуки, очікувана потужність 1,1 кВт; машина гастрономічна в кількості 1 штуки, очікувана потужність 0,25 кВт; слайсер в кількості 1 штуки, очікувана потужність 0,24 кВт; шкаф холодильний в кількості 1 штуки, очікувана потужність 0,19 кВт; Хліборізний цех (№28): хліборізка в кількості 2 штуки, очікувана потужність 0,74 кВт; шафа холодильна в кількості 1 штуки, очікувана потужність 0,37 кВт; ваги фасувальні в кількості 1 штуки, очікувана потужність 0,025 кВт; Приміщення для зберігання овочів (№37): шафа холодильна в кількості 2 штуки, очікувана потужність 0,74 кВт; Місце видачі їжі (№5; №13): вітрина холодильна для холодних закусок в кількості 2 штуки, очікувана потужність 0,5 кВт; марміт електричний для перших страв в кількості 2 штуки, очікувана потужність 5,2 кВт; марміт електричний для других справ в кількості 2 штуки, очікувана потужність 2,4 кВт; тумба теплова для посуду в кількості 4 штуки, очікувана потужність 2,4 кВт.
Загальна потреба в потужності – орієнтовно 553 кВт. Тип мережі: 220 та 380 Вольт.
Дата відповіді:
23.05.2025 16:34